SEGRE

FICCIONS HUMOR

La sèrie ‘El crac’ torna a TV3 el pròxim 16 de gener

Estrena de la segona temporada || Joel Joan reapareix ple d’espiritualitat fins que es troba amb Julio Manrique

Joel Joan i Julio Manrique, en el rodatge de la segona temporada.

Joel Joan i Julio Manrique, en el rodatge de la segona temporada.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

TV3 ha fixat l’estrena de la segona temporada de la sèrie El crac per al dilluns 16 de gener a les 22.35 hores. La comèdia en què l’actor Joel Joan es parodia a si mateix, en una barreja de ficció i realitat, torna a la graella de la cadena pública catalana dos anys després del final de la primera entrega.

Als nous capítols, Joel Joan reapareix després d’haver desaparegut el dia del seu casament convertit en un home nou. Ja no és el d’abans, ara és algú que ha trobat el camí de la pau i l’espiritualitat i que ha après a valorar les petites coses del dia a dia, deixant enrere les mesquineses del seu ego. Però quan es retroba amb la Sandra, el seu antic amor, i Julio Manrique, un vell arxienemic àlies el millor actor de Catalunya, abandonarà aquest camí transcendental i tornarà a ser el crac que tothom coneix.

El personatge de Sandra estarà interpretat per Sara Espígul, mentre que Diana Gómez es posarà en el paper de Carla. Totes dos reapareixen en aquesta segona temporada. També s’incorpora al repartiment el ja esmentat Julio Manrique.

Aquesta segona temporada, com la primera, constarà de dotze capítols de cinquanta minuts de durada. El crac és una sèrie produïda per Arriska Films que va obtenir en la primera entrega una mitjana de 400.000 espectadors i un 12% de quota de pantalla.

tracking