SEGRE

TELEVISIÓ ENTREVISTA

«'El gran dictat' ha deixat el llistó molt alt»

La presentadora lleidatana estrena demà ‘Tot o res’, el nou concurs de preguntes i respostes per a les tardes de TV3 que arriba amb el repte de substituir el d’Òscar Dalmau

«‘El gran dictat’ ha deixat el llistó molt alt»

«‘El gran dictat’ ha deixat el llistó molt alt»

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

A punt d’estrenar Tot o res, el nou concurs de preguntes i respostes per a les tardes de TV3. Nerviosa?

Sí, però són uns nervis controlats. És normal, quan t’has implicat tant en un projecte.

En què consisteix el joc?

És un concurs de preguntes i respostes relacionades amb cinc temes, que combinarà entreteniment i coneixements. A cada programa hi haurà un mestre, que serà el guanyador del dia anterior i que defensarà la seua posició davant de tres aspirants. El mestre organitzarà el joc, és a dir, podrà adjudicar els temes en funció de la seua estratègia.

Tot o res arriba amb la difícil tasca de substituir El gran dictat d’Òscar Dalmau. El llistó està molt amunt?

Sí. El gran dictat era “el Programa” (en majúscula), presentat, a més, pel gran Òscar Dalmau.

Similituds i diferències entre els dos concursos?

No tenen res a veure, traient que els dos són concursos d’entreteniment. Tot o res és una nova aposta, amb una posada en escena diferent (nou plató i un públic de 150 persones), i regles diferents. L’espectador aprendrà i alhora es divertirà, en el programa.

Què creu que han vist els productors en vostè per elegir-la com a presentadora? Quines són les seues virtuts?

Doncs no ho sé exactament. Al càsting es van presentar grans professionals del mitjà televisiu. Suposo que la barreja de naturalitat i espontaneïtat, la capacitat per improvisar i mantenir un feedback amb els concursants. A més a més, considero que faltava una veu lleidatana en aquest tipus de programes. Estic orgullosa de poder defensar el lleidatà a TV3.

Salta a la fama l’any 2015 amb Gran Hermano VIP de Telecinco. Com va arribar al reality de convivència per a famosos sense ser una persona excessivament coneguda?

L’oportunitat em va arribar després de participar en el debat de Gran Hermano el 2014. Vaig ser una col·laboradora amb molta força i, arran d’això, la productora va pensar que podria participar en el reality. Em vaig sentir molt afortunada. Van ser tres mesos d’experiència intensa i, a més, va ser una de les edicions més vistes.

Veient la seua trajectòria posterior, amb programes com El amor está en el aire d’Antena 3 i ara de TV3, sembla que s’intenta desmarcar-se del món Gran Hermano. Es penedeix d’haver-hi participat?

No renegaré de Gran Hermano. El que va succeir és que Telecinco tenia uns plans per a mi que no encaixaven amb el que jo volia fer. I dos anys després he demostrat que es pot trencar l’estigma del participant de Gran Hermano... Alguna cosa dec haver fet bé.

Quins eren aquests plans que tenia per a vostè Telecinco i quins eren els seus?

Participar en bolos, debats encesos... M’hauria fet molt famosa, però era una cosa efímera. Jo volia i vull participar en projectes que em facin feliç, amb els quals pugui aprendre.

Va durar sis programes en antena per falta d’audiència. Per què no va funcionar?

No ho sé. Intento no pensar-hi. El amor está en el aire era un programa que m’encantava i ho vaig fer el millor que vaig poder. Continuo vinculada a la cadena d’Atresmedia.

tracking