SEGRE

ESPECIAL POLÍTICA

La investidura de Trump, en directe per TV3 i La Sexta

La cerimònia tindrà lloc a les 18.00 hores || La resta de les cadenes faran seguiment a través dels seus magazins i informatius

Donald Trump jurarà avui el càrrec de president dels EUA.

Donald Trump jurarà avui el càrrec de president dels EUA.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Donald Trump es convertirà avui en el president número 45 dels Estats Units, en una cerimònia d’investidura que arrancarà a les 18.00 hores a Espanya (les 12.00 a Washington) a les escales del Capitoli i que es podrà seguir en directe per TV3 i La Sexta.

Testimoni d’aquest moment històric a la cadena pública catalana serà el magazín de sobretaula Divendres. Helena Garcia Melero i Espartac Peran comptaran amb l’anàlisi d’Antoni Bassas, que va ser corresponsal als EUA durant cinc anys. El canal 3/24 també oferirà la presa de possessió en directe, amb un especial informatiu de 17.00 a 19.00 h que estarà presentat per Cristina Riba i que comptarà amb les aportacions de Raquel Sans a Washington i els comentaris al plató de l’expert en enquestes electorals Gabriel Colomé. I a partir de les 22.00 hores, arribarà el Més 3/24 de Xavier Grasset i una taula de debat. Per la seua part, a la cadena d’Atresmedia, l’emissió de l’acte d’investidura serà a càrrec del programa Más vale tarde i els seus presentadors, Mamen Mendizábal i Hilario Pino (a partir de les 17.15 hores). Al matí, Antonio García Ferreras dirigirà una edició especial d’Al rojo vivo.

La resta de les cadenes faran seguiment de la cerimònia d’investidura a través dels seus magazins d’actualitat i als espais informatius.

tracking