SEGRE

ENTREVISTA

Carlota Corredera: «Les discussions a 'Sálvame' són de debò»

La directora i una de les creadores del programa de Telecinco, Carlota Corredera, defensa el format i els col·laboradors i explica la seua nova etapa com a presentadora de ‘Cámbiame’

«Les discussions a ‘Sálvame’ són de debò»

«Les discussions a ‘Sálvame’ són de debò»

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Directora de Sálvame del 2009 al 2014. Com es va gestar la idea del programa?

Sálvame va nàixer per comentar el reality Supervivientes. No era un programa diari, com ara. En aquell temps érem quatre gats.

I com va passar a convertir-se en un fenomen televisiu?

Va ser gràcies a l’enginy de Jorge Javier Vázquez i els col·laboradors del programa, com Belén Esteban o Rosa de Benito, que a falta de continguts –havia finalitzat Supervivientes– i de pressupost van començar a parlar d’ells mateixos i es van convertir en els protagonistes.

Ara, amb perspectiva, canviaria res del format?

Si hagués volgut canviar res, ho hauria fet, perquè era la directora. Sálvame és un espectacle o, com nosaltres ho anomenem, un corral show. L’espectador vol que l’entretingui i el diverteixi. Personalment, és el programa de la meua vida, el projecte més important que he arrancat. Jo el vaig parir.

Ha estat qualificat com a televisió porqueria, a més d’acumular queixes per incomplir la normativa de continguts per a menors.

Respecto les crítiques, però també les persones a les quals els agrada i admiren el programa.

Kiko Hernández, Lydia Lozano, Mila Ximénez, Kiko Matamoros o la mateixa Belén Esteban. Com defineix els col·laboradors?

Animals televisius que, a més, han estat molt exposats, perquè ens han explicat les seues vides. Sálvame, en aquest sentit, ha estat pioner a explicar la relació del mateix equip del programa i a mostrar les tripes de Telecinco, com ara lavabos, camerinos i passadissos.

Què hi ha de veritat en les discussions que protagonitzen?

Són de debò. Si estiguessin guionitzades, els col·laboradors serien uns actors excel·lents. És impossible.

Sálvame Deluxe està perdent la batalla de les audiències amb Tu cara me suena d’Antena 3. Creu que la fórmula s’està esgotant?

Ha passat altres vegades. La competència colla, però encara li queda molt per lluitar i molta vida els divendres.

Aquest any es converteix per sorpresa en la nova presentadora del programa Cámbiame. Com es troba en el format?

Venia de presentar el Sálvame diari els divendres i el debat de Las Campos, però al principi vaig tenir moltes inseguretats. Ara em sento molt còmoda i identificada amb el programa, perquè des que vaig donar a llum he perdut 60 quilos.

Aquesta pèrdua de pes té alguna cosa a veure amb el programa i la televisió?

No, l’objectiu era la meua salut. Durant l’embaràs vaig deixar de fumar i vaig guanyar un pes que posava en risc la meua salut. Després, això ha estat acompanyat d’un canvi d’imatge.

Quin és el motiu del relleu de Marta Torné?

La Marta va decidir dirigir la seua carrera cap a la interpretació, però he de dir que ha fet Cámbiame impecable i que ha deixat el llistó molt alt.

Què pot aportar al programa?

Sóc una gran conversadora, empatitzo amb la gent i m’agrada xarrar amb els participants. Però l’ànima del programa són els coaches i els mateixos participants.

Quina importància té la imatge de cadascú a la televisió?

La televisió és imatge.

tracking