SEGRE

CELEBRACIONS UNESCO

El Dia Mundial de la Ràdio prendrà la plaça Sant Joan de Lleida dilluns que ve

Representants de les emissores lleidatanes, ahir al CPC.

Representants de les emissores lleidatanes, ahir al CPC.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Lleida celebrarà dilluns vinent el Dia Mundial de la Ràdio amb dotze hores d’emissió en viu des d’una carpa instal·lada a la plaça Sant Joan de Lleida. Un total de tretze cadenes de la demarcació, quatre més que en l’edició de l’any passat, participaran en la festa (RNE, Catalunya Ràdio, Cadena COPE, Cadena SER, Onda Cero, UA1, Emun, Alpicat Ràdio, Ràdio Balaguer, Ràdio Rosselló, Ràdio les Borges, Ràdio Tàrrega i Ràdio Seu). De les 8.00 a les 20.00 hores, cada emissora disposarà d’una franja horària per emetre la seua programació. L’escaleta de la jornada finalitzarà amb un concert del grup Kalikenyos. Per seguir les activitats programades hi haurà un espai amb cadires per a ús del públic en general.

Ahir, durant la roda de premsa de presentació d’aquesta jornada festiva promoguda per la Unesco, el president del Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC) a Lleida va destacar que el principal objectiu d’aquesta celebració és la d’“atansar el mitjà a la gent”.

Per la seua banda, el director de RNE a Lleida i membre de la junta, Jesús Riverola, va explicar que la commemoració també comptarà amb la implicació d’alumnes de quart del Grau de Comunicació i Periodisme de la Universitat de Lleida, que estan preparant un programa per a l’ocasió.

tracking