SEGRE

LLEIDA TVLA SEXTACUATRO PROGRAMES

'Ara Lleida blanca' visita l'estació d'esquí de Tuixent-la Vansa

A la dreta, l’iglú que es construeix durant el programa.

A la dreta, l’iglú que es construeix durant el programa.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Antonio García Ferreras condueix avui (11.00 h) una edició especial d’Al rojo vivo per analitzar la sentència del cas Nóos, que es coneixerà a partir del migdia. L’Audiència Provincial de Palma emetrà la resolució respecte de les adjudicacions de més de cinc milions d’euros que va rebre l’entitat presidida per Iñaki Urdangarin –marit de la infanta Cristina– i el seu soci Diego Torres dels governs de les Balears i valencià i de l’ajuntament de Madrid. Per fer-ho comptarà amb periodistes i experts.

El programa Ara Lleida blanca visita avui (14.45 h) l’estació d’esquí de Tuixent-la Vansa, que aquest any, a més, celebra trenta-cinc anys d’història amb un excel·lent estat de la neu. Situada a mig camí entre els municipis de Josa i Tuixent i la Vansa i Fórnols, a la comarca de l’Alt Urgell, les instal·lacions d’aquesta estació compten amb més de trenta quilòmetres de circuit per practicar l’esquí de fons, raquetes de neu i també l’esquí de muntanya. Mariví Chacón tindrà l’oportunitat de parlar de tot plegat amb el director, Alfons Ferrer, i el responsable de l’escola, Guillem Quer, i també amb el diputat provincial Antoni Navinés. Els productes de la zona també seran protagonistes. El programa, a més a més, presenciarà la construcció d’un iglú. Per la seua banda, Joan Cama oferirà els seus reportatges amb esquiadors i activitats.

Cuatro va presentar ahir Proyecto Bullying, el programa sobre assetjament escolar presentat per Jesús Vázquez i que en el seu dia va ser paralitzat per la Fiscalia de Menors al no mantenir l’anonimat dels implicats. La cadena de Mediaset l’ha reformulat preservant la identitat dels menors i l’estrenarà dimarts vinent.

A la dreta, l’iglú que es construeix durant el programa.

A la dreta, l’iglú que es construeix durant el programa.

tracking