SEGRE

ESPECIALS FIRES

Fruit Logistica, a Lleida TV

Recull l’opinió dels productors catalans que van participar a la fira berlinesa || Entrevista la consellera d’Agricultura

Un moment de l’entrevista a la consellera Serret.

Un moment de l’entrevista a la consellera Serret.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Lleida TV emet avui (20.30 hores) un programa especial de la vint-i-cinquena edició de Fruit Logistica, la fira del sector de la fruita i les hortalisses més important d’Europa, que cada mes de febrer se celebra a Berlín. Titulat Fruit Logistica, de Catalunya al món, l’espai recull l’opinió dels productors catalans i lleidatans que van assistir a la cita pel que fa a l’estat del sector de la fruita i la rellevància que té l’exportació en les seues respectives empreses. També hi haurà temps per xarrar amb importadors.

Òscar Fernández, presentador de l’espai en col·laboració amb Joan Cama, parlarà amb distribuïdors de tot el món per tal de conèixer de primera mà l’opinió que tenen de la fruita i les verdures lleidatanes.

El programa inclou una entrevista a Ramon Sentmartí, director de Prodeca, l’agència promotora d’exportacions, i una altra a la consellera d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Serret.

tracking