SEGRE

LLEIDA TV COMPETICIONS

L’Estatal de Grups Xou de patinatge, a Lleida TV

Dissabte, a les 20.00 h, les actuacions dels grups grans || Narració en directe a càrrec d’Òscar Fernández i Eva Cortijo

El CPA Olot, vigent campió de l’Estatal, en una actuació.

El CPA Olot, vigent campió de l’Estatal, en una actuació.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El pavelló Barris Nord de Lleida acull el cap de setmana que ve el Campionat d’Espanya de Grups Xou, modalitat de patinatge artístic, i Lleida TV hi serà per oferir en directe la retransmissió de la jornada de dissabte, en la qual participaran els grups grans, aquells que estan compostos per entre 16 i 32 participants. Els periodistes Òscar Fernández i Eva Cortijo seran els encarregats de narrar de 20.00 a 21.30 h les actuacions dels millors equips de l’especialitat, que lluitaran per destronar el CPA Olot, vigents campiones d’Espanya (títol que s’han endut fins en setze ocasions) i del món (en deu).

El patinatge xou és una modalitat que consisteix en una coreografia, basada en un tema o història, en la qual l’expressió corporal, el ball i el teatre són fonamentals. L’equip d’Olot, per exemple, presentarà la titulada Sóc innocent, amb la qual ja van aconseguir adjudicar-se el Campionat de Catalunya el passat 4 de febrer.

Els altres equips catalans en lliça són el CPA Girona, el PA Masnou, el Reus Deportiu, el CPA Tona, el PA Figueres, el PA Malgratenc, el GEiEG i el CPA Roda de Ter. En total, vint equips de tot l’Estat.

D’altra banda, Lleida estarà representada en la jornada de diumenge vinent pel CP Torregrossa, en la categoria de xou petits (equips de 6 a 12 participants).

tracking