SEGRE

LLEIDA TV CONCURSOS

Lleida TV torna a jugar al 'Pica Lletres'

Estrena aquest divendres una nova temporada del popular concurs de llengua catalana per a estudiants de Secundària || 20 equips d’11 centres del pla de Lleida, en competició

Òscar Fernández, al centre de la imatge, presentarà la nova edició del concurs de Lleida TV.

Òscar Fernández, al centre de la imatge, presentarà la nova edició del concurs de Lleida TV.LLEIDA TV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Pica Lletres torna aquest divendres (21.00) a la graella de Lleida TV, en una nova temporada del concurs de llengua que presentarà Òscar Fernández i en què participaran 11 centres de Secundària de Lleida ciutat i comarques. Aquesta edició constarà de 13 entregues, en cada una de les quals participaran dos equips de tres membres que s’enfrontaran a cinc nivells diferents de proves. La principal, lletrejar paraules en català. També jugaran a llegir embarbussaments, a detectar barbarismes i a trobar errors ortogràfics.

Els primers a obrir foc seran el Seròs i el col·legi Sant Jaume-les Heures. Després els arribarà el torn a Arabell, Lestonnac, Santa Anna, Seròs, La Salle Mollerussa, Ciutat de Balaguer, Lo Pla d’Urgell, Almenar, Vedruna Balaguer i Alcarràs –tots presenten dos equips, menys Arabell i Sant Jaume-les Heures–. En total, 20 equips i 60 alumnes de tercer d’ESO en concurs.

La deu primeres entregues seran classificatòries, és a dir, que es farà un rànquing amb les puntuacions que aconsegueixi cada equip i els quatre millors passaran a disputar les semifinals. D’aquesta manera es podria donar el cas que els dos equips d’un mateix programa tornessin a trobar-se en la fase final, que ja serà eliminatòria.

El concurs es desenvolupa a l’Escola de Música L’Intèrpret de Lleida i ha comptat amb el suport del grup cooperatiu Fruits de Ponent i Optimot, el web de consultes lingüístiques online de la Generalitat de Catalunya.

tracking