SEGRE

INFORMATIUS

El 'TN comarques' guanya temps però perd les desconnexions

A partir del setembre, dins de la renovació dels matins a TV3

El ‘TN comarques’ guanya temps però perd les desconnexions

El ‘TN comarques’ guanya temps però perd les desconnexionsCCMA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Televisió de Catalunya estrenarà al setembre un nou format per al TN comarques per donar més temps i més difusió a la informació del territori, amb una edició d’abast nacional que començarà al voltant de les 13.45 i que enllaçarà amb el TN migdia. Núria Solé, actualment al capdavant de la segona part d’Els matins de TV3, serà la directora i presentadora d’aquest nou informatiu.

Es tracta d’un canvi radical de cara a la temporada que ve, ja que es convertirà en un únic programa que es podrà veure a tot el territori, en comptes del model actual, en el qual un terç del noticiari es fa amb desconnexions per a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona. D’aquesta manera, el format actual, que consisteix en catorze minuts per a tot Catalunya i set minuts en desconnexió des de les diferents delegacions territorials, evoluciona cap a un telenotícies d’uns quaranta minuts amb més informació del territori i des del territori.

Al marge d’aquesta renovació, l’edició del TN comarques en aranès mantindrà la programació pròpia setmanal, els divendres al migdia.

tracking