SEGRE

CARTELLERA

Els cinemes reben a 'Vaiana', 'Los últimos de Filipinas' i 'Villaviciosa de al lado'

També s’estrenen aquest divendres a les sales lleidatanes 'La pasión de Augustine', 'Bar Bahar', 'Ribbit' i 'Animales nocturnos'

Els cinemes reben a 'Vaiana', 'Los últimos de Filipinas' i 'Villaviciosa de al lado’

Els cinemes reben a 'Vaiana', 'Los últimos de Filipinas' i 'Villaviciosa de al lado’

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La primera "princesa" feminista i ecologista de Disney, "Vaiana", arriba a la cartellera juntament amb Amy Adams, que protagonitza la narració d’"Animales nocturnos", en un cap de setmana que també porta cinema espanyol com "1898. Los últimos de Filipinas" o "Villaviciosa de al lado".

"VAIANA", LA REINA DEL MAR FEMINISTA I ECOLOGISTA

Aquesta pel·lícula d’animació de Rom Clements i John Musker explica com una adolescent, que somia convertir-se en aventurera, emprèn una arriscada missió per l’oceà Pacífic per salvar el seu poble. Per a això comptarà amb l’ajuda de Maui, un semidéu que busca recobrar els seus poders.

Independent, apassionada i valenta, "Vaiana" porta amb si un missatge d’igualtat de gènere i una crida a la protecció del medi ambient.

AMY ADAMS SE SUBMERGEIX EN EL RELAT D’"ANIMALES NOCTURNoS"

Aquest film de suspens del dissenyador nord-americà Tom Ford, que va obtenir el Gran Premi del Jurat al Festival de Venècia, arriba protagonitzat per Amy Adams i Jake Gyllenhaal.

"Animales nocturnos" explica dos històries en paral·lel: la d’una dona que rep un manuscrit del seu exmarit escriptor, en la història del qual se submergeix, i la d’un home les vacances del qual en família adquireixen un caire violent i mortal de forma inesperada.

LUIS TOSAR PROTAGONITZA "EL 1898. LOS ÚLTIMOS DE FILIPINAS"

Salvador Calvo debuta amb una cinta que reuneix Luis Tosar, Javier Gutiérrez, Carlos Hipólito, Karra Elejalde i Eduard Fernández per recrear aquest episodi de la història espanyola.

La pel·lícula recupera les vivències del mig centenar de soldats oblidats a l’últim poble perdut de les Filipines, a 11.000 quilòmetres de casa, on van resistir un any.

"VILLAVICIOSA DE AL LADO", QUAN LA LOTERIA NO ÉS UN SOMNI

Carmen Machi, Arturo Valls, Leo Harlem i Belén Cuesta protagonitzen aquesta comèdia de Nacho G. Velilla, basada en fets verídics.

A "Villaviciosa de al lado", el somni de guanyar la loteria es converteix en un malson quan el premi toca en un prostíbul al qual els afortunats no s’atreveixen a anar a reclamar els seus diners per qüestions familiars i morals.

LA MÚSICA ÉS "LA PASIÓN DE AUGUSTINE"

Léa Pool és darrere de les càmeres en aquest film que se situa a la ciutat canadenca de Québec, on la Mare Augustine ensenya música a joves petites en una escola religiosa. Allà destaca al piano Alice, que comença a guanyar premis per a la institució fins que la reforma de l’educació pública amenaça d’acabar amb aquest model.

CARTELLERA Consulta aquí totes les pel·lícules, sales i horaris

tracking