SEGRE

CERTÀMENS CREADORS

Tàrrega ultima els preparatius per a la 18a Fira d’Artistes i Activitats Tradicionals

Últims preparatius per adequar els estands dels artistes.

Últims preparatius per adequar els estands dels artistes.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tàrrega ultimava ahir els preparatius per inaugurar avui la divuitena edició de la Fira d’Artistes i Activitats Tradicionals, certamen que se celebrarà fins al 6 de desembre a l’Espai MerCAT i la plaça de les Nacions. Comptarà amb un centenar d’expositors que posaran a la venda les seues creacions úniques en pintura, dibuix, ceràmica, escultura, fotografia, interiorisme, forja i tèxtil, entre altres disciplines. Alhora, ha programat més d’una vintena de tallers, basats en manualitats, arts i tècniques decoratives.

Aprofitant la proximitat de les festes, alguns dels suggeriments giraran al voltant dels ornaments típics del Nadal. Les arts escèniques, la literatura, la pintura o la gastronomia seran altres eixos vertebradors del programa paral·lel. A més, s’estrenarà un nou espai dedicat a les demostracions d’oficis i tasques tradicionals com la fusteria, l’orfebreria o el punt de mitja.

La fira també serà el marc de presentació del llibre Cuines de Tàrrega, editat per la regidoria de Cultura dins de la Col·lecció Natán. El volum recull receptes dels restaurants de la capital de l’Urgell elaborades amb productes de la terra. Avui obrirà a la tarda i de diumenge a dimarts, des de les 11 fins a les 14 i de les 17 a les 21 hores.

tracking