SEGRE

MÚSICA PROJECTE

Expectació pel Doctor Music

Els hotelers del Pallars, il·lusionats amb la idea de repetir el certamen || Les noves tecnologies ajudaran a ampliar places amb apartaments turístics

Joan Reñe, Neo Sala i Albert Adrià, dilluns a Londres.

Joan Reñe, Neo Sala i Albert Adrià, dilluns a Londres.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presentació internacional de l’edició commemorativa del Doctor Music Festival dilluns passat a Londres va posar de manifest que els responsables dels allotjaments del Pallars estan il·lusionats amb el retorn d’aquest festival, previst per als dies 12, 13 i 14 de juliol del 2019 a Escalarre. Ho confirmava el vicepresident de Turisme de la Diputació i alcalde de Rialp, Gerard Sabarich. “Ha generat moltes expectatives després de vint anys”, va explicar Sabarich, que va assenyalar que l’oferta hotelera al Pallars Sobirà és de 2.500 places, a més de càmpings i altres allotjaments reglats. “El fet que s’hagi començat a parlar del festival dos anys abans també ajuda que hi pugui haver una promoció continuada del Pallars. Això ens serveix perquè en aquests dos anys puguem fer promoció turística i que vinguin més visitants a les comarques del Pirineu”, va assenyalar. Així mateix, va afirmar que “des de la Diputació apostarem d’una forma clara pel festival perquè també entronca amb diferents aspectes econòmics, socials i culturals”.

Per la seua part, Neo Sala, responsable del festival, es va mostrar convençut dilluns a Londres que les noves tecnologies també ajudaran a ampliar les places d’allotjament. “Ara existeix una cosa que abans no hi havia, que és l’Airbnb, de manera que els apartaments del Pallars i l’Aran també estaran a disposició de molts dels assistents, encara que la gent jove crec que voldrà anar al càmping.”

Els productes de proximitat del Pirineu de Lleida, protagonistes? La sostenibilitat, els productes de proximitat del Pirineu de Lleida i la sobirania alimentària seran alguns dels eixos del certamen, amb permís de la música, és clar. En aquest sentit, el xef Albert Adrià es desplaçarà fins a la zona per conèixer els productes autòctons del Pallars i el Pirineu amb la intenció d’incorporar-los posteriorment a la proposta gastronòmica que oferirà a l’edició commemorativa del Doctor Music. Així ho va explicar el cuiner a SEGRE mentre deixava clar que, de moment, es tractava d’una idea embrionària que necessita anar madurant.

tracking