SEGRE

ARTS ESCÈNIQUES CERTAMEN

Tàrrega cita el teatre amateur

Nova edició del concurs, amb sis companyies finalistes entre les 52 presentades de tot Espanya || Representacions els dissabtes, del 4 de març al 8 d’abril

Presentació ahir de la nova edició del concurs teatral amateur.

Presentació ahir de la nova edició del concurs teatral amateur.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Benèfica Agrupació Teatral (BAT) de Tàrrega va donar a conèixer ahir les sis companyies finalistes que concursaran en la 29a edició del Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Tàrrega: de Sant Esteve Sesrovires, Figueres, Terrassa, Puigcerdà i dos de lleidatanes que ja van concursar en anteriors edicions, Teatre del Talión de Lleida i Wigmar Teatre de Guimerà. El públic podrà disfrutar de tres comèdies, dos tragicomèdies i un text de teatre clàssic. Les actuacions tindran lloc cada dissabte a les 22.00 hores des del 4 de març fins al 8 d’abril, al Teatre Ateneu, amb entrada a 7 euros i abonament de 30 euros per a les sis funcions.

S’ha de destacar que, en col·laboració amb el certamen, cafeteries i restaurants de la capital de l’Urgell obsequiaran els clients amb vals de dos entrades al preu d’una. Segons el delegat del concurs, Joan Pont, es vol promocionar conjuntament les propostes escèniques i gastronòmiques de la ciutat, “que tan bons resultats ens ha donat en els últims anys”. Així, la passada edició el cicle teatral es va tancar amb 1.500 espectadors, amb una mitjana de 250 per funció.

El concurs ha rebut aquest any 52 propostes d’obres. Pons va explicar que l’àmbit del projecte supera Catalunya, ja que s’han rebut projectes del País Basc, les Balears, València, Toledo i Madrid. El pressupost del cicle teatral és de 12.000 euros, amb el suport de l’ajuntament, la Diputació i la Generalitat.

tracking