SEGRE

CINE CONSUM

Els preus de les entrades de cine a Lleida, entre els més alts de l'Estat espanyol

En 8è lloc entre les 52 capitals de província

Cues a JCA Alpicat a la Festa del Cine, amb entrades més barates.

Cues a JCA Alpicat a la Festa del Cine, amb entrades més barates.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El preu mitjà de les entrades de cine en cap de setmana i festiu a Lleida (8,17 euros) és dels més alts d’Espanya, segons un estudi fet públic ahir per l’associació Facua-Consumidors en Acció amb dades de gener i febrer. Així, les sales de Lleida ciutat se situen en vuitena posició en el rànquing de les 50 capitals provincials i dos ciutats autònomes espanyoles.

Barcelona (amb una entrada de cine a un preu mitjà de 9,24 € en cap de setmana i festius), Madrid (8,91 €), Guadalajara (8,90 €), Oviedo (8,55 €), Vitòria (8,40 €), València (8,32 €) i Bilbao (8,30 €) són les set capitals de província més cares al davant de la capital del Segrià.

Els preus d’entrades en cap de setmana a la província –que no formen part d’aquest estudi– varien des dels 8,50 euros a les sales JCA Alpicat (6,50 € els dijous, dia de l’espectador) fins als 7 euros a Balaguer (4,50 € els dilluns); 7,20 € a Tremp, Bellpuig, Agramunt i Vielha (4,80 € els dilluns) i 7,70 € a Tàrrega (4,80 € els dilluns).

A més, a Lleida ciutat, Screenbox Funatic ofereix entrades més barates no només els dies feiners sinó també segons les hores de projecció, la qual cosa redunda en la mitjana de preus.

D’altra banda, del total de 143 cinemes analitzats per Facua, els més barats en cap de setmana són a Almeria i Huelva (6 €), Logronyo (6,20 €), Cadis (6,25 €) i Santander (6,28 €).

tracking