SEGRE

MúSICA

Lady Gaga anuncia un segon concert a Barcelona del "Joanne World Tour"

Serà el proper 21 de setembre al Palau Sant Jordi, un dia abans del ja programat en aquest mateix recinte

Lady Gaga anuncia un segon concert a Barcelona del

Lady Gaga anuncia un segon concert a Barcelona del "Joanne World Tour"

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La diva del pop Lady Gaga ha anunciat aquest dilluns un segon concert al Palau Sant Jordi el proper 21 de setembre, un dia abans del ja programat en aquest mateix recinte de Barcelona, única ciutat espanyola que visitarà a la seua actual gira "Joanne World Tour", segons ha informat Live Nation.

Després d’esgotar localitats per al concert del 22 de setembre a Barcelona i per a molts dels espectacles anunciats a tot el món, l’artista ha decidit confirmar tres dates addicionals: 12 d’octubre a Birmingham (Gran Bretanya), 11 de novembre a Uncasville (Estats Units) i 21 de setembre a Barcelona.

Les entrades per a aquest nou concert de Lady Gaga a Barcelona sortiran a la venda el divendres 31 de març a les 10.00 hores a través de www.livenation.es, ww.ticketmaster.és i Red Ticketmaster.

Els dos concerts de Barcelona suposaran l’arrencada de la fase europea de la gira, que començarà l’agost a Vancouver (Canadà) i després recorrerà diverses ciutats dels EUA abans d’aterrar a Europa.

Després de recórrer el Vell Continent, tornarà a Amèrica del Nord, on oferirà més concerts durant els mesos de novembre i desembre, abans d’actuar dos dies al festival Coachella, que tindrà lloc a l’abril.

"Joanne" és el títol del cinquè àlbum d’estudi de Lady Gaga, llançat mundialment el 21 d’octubre de 2016 i en el que homenatja la seua tieta, que va morir de lupus el desembre de 1974.

L’àlbum, un disc pop amb influències rock i country i temes de marcat contingut líric, va ser ben acollit per la crítica i es va situar entre els 10 primers llocs en les llistes de trenta països, inclosos els EUA, on va debutar en la primera posició de la llista Billboard, situant-se com la primera artista femenina en aconseguir-ho quatre vegades de forma consecutiva en aquesta dècada.

Lady Gaga ja va passar pel Palau Sant Jordi de Barcelona el novembre del 2014, en el qual també va ser l’únic concert a Espanya de la seua gira mundial "Artrave: The Artpop Ball Tour".

Durant la seua carrera, Lady Gaga ha obtingut nombrosos premis Grammy, un Globus d’Or i fins una nominació als premis Oscar, i ha venut a tot el món més de 30 milions d’àlbums i més de 150 milions de singles, la qual cosa l’ha convertit en una de les grans estrelles internacionals de la música.

tracking