SEGRE

SELECCIÓ

L'Embarrat de Tàrrega d'art contemporani, amb 32 artistes

A l’exposició ‘La Gran Màquina IV’, amb quatre de Lleida

El fotògraf Jordi V. Pou.

El fotògraf Jordi V. Pou.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La quarta edició del festival de creació contemporània Embarrat, que se celebrarà a Tàrrega del 26 al 28 de maig, ja ha seleccionat els artistes que participaran a l’exposició central del certamen, La Gran Màquina IV, a les naus modernistes de Cal Trepat.

Es tracta de 32 creadors de diferents punts de l’Estat espanyol, entre els quals també hi ha artistes lleidatans. És el cas del fotògraf Jordi V. Pou, seleccionat amb el projecte Pensa com un artista; l’artista multidisciplinari Ferran Lega, també de Lleida, pel seu projecte Memòria pètria; l’artista visual de Mollerussa Marta Bisbal, seleccionada per un treball titulat Kosmos; i David Giribet, de Tàrrega, de la firma Calidos de disseny multimèdia i producció audiovisual, elegit pel projecte Hexx.

Altres artistes participants en l’edició d’aquest any del festival seran Abel Jaramillo (Our recreation), Andrés Galeano (Loading), Christina Schultz (Manifiesto del no hacer), María Sánchez (1r Interior D), Olenka Macassi (Bianya/Viaña 1937), Olivia Vivanco (Los días), Pedro Torres (Ever news), Ro Caminal (Global Happiness), Sofía Estévez (Enganche absoluto), Stefanie Herr (Oeufre) i Sunette Viljoen (Any fine layer), entre d’altres.

L’Embarrat és un festival pluridisciplinari i transversal que recull les tendències més actuals del món de l’art i la creació contemporània, alhora que dóna visibilitat i impuls a l’obra dels nous creadors emergents que utilitzen l’experimentació i l’exploració de nous llenguatges com a forma d’expressió.

tracking