SEGRE

ART CERTÀMENS

Penelles s’omple de color

Artistes com l’anglès Sebastien Waknine ja estan pintant aquests dies els murals de la localitat || El GarGar Festival se celebrarà del 5 al 7 de maig

Sebastien Waknine, ahir pintant a Penelles.

Sebastien Waknine, ahir pintant a Penelles.JORDI SOLSONA/BINOMIC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La segona edició del GarGar Festival de Penelles té cada vegada més color, malgrat que queden dies perquè se celebri, entre el 5 i el 7 de maig. Després que la setmana passada hi acudissin els primers creadors, des de dijous està pintant un dels murals de Penelles l’anglès establert a Barcelona Sebastien Waknine. “És una paret plena d’ovelles, perquè em van dir que anteriorment al poble n’hi havia moltes i ara pràcticament han desaparegut, així que he volgut retre el meu particular homenatge a les tradicions rurals. Està fet de forma molt realista, de manera que sembla que en efecte sigui un ramat”, va explicar l’artista a SEGRE. Tant li ha agradat el que veu que es planteja quedar-s’hi fins al pròxim cap de setmana. “Vaig venir aquests dies perquè tenia un altre compromís, però potser allargaré la meua estada aquí. M’encanta, això.”

Ahir també estava prevista la presència de TVBoy, autor de pintures tan conegudes com la que emula un petó entre el jugador del Barça Messi i el del Madrid Cristiano Ronaldo. Tanmateix, finalment va decidir esperar fins al pròxim cap de setmana “per viure tot l’ambient del festival”, va explicar Maria del Mar López-Pinto, de l’empresa de disseny gràfic Binomic, ubicada a Penelles i de la qual va nàixer l’any passat la idea del festival.

Sebastien Waknine, ahir pintant a Penelles.

Sebastien Waknine, ahir pintant a Penelles.JORDI SOLSONA/BINOMIC

tracking