SEGRE

MÚSICA

Naix Jazz al Pati, del 24 al 27 de maig a Balaguer, amb concerts de 4 grups

La presentació de Jazz al Pati va tenir lloc ahir a Balaguer.

La presentació de Jazz al Pati va tenir lloc ahir a Balaguer.AYUNTAMIENTO DE BALAGUER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Escola de Música i la Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer han organitzat Jazz al Pati, entre el 24 i el 27 de maig, al pati de l’antic edifici dels Escolapis. L’objectiu és crear una plataforma per a joves intèrprets de jazz i alhora atansar al públic aquest estil musical que barreja el blues amb la instrumentació de les bandes de carrer.

Malgrat que l’escola de música no compta amb un nombre important d’estudiants d’aquesta disciplina, sí que pretén mostrar-los les seues possibilitats i vincular els alumnes de grau superior de jazz i música moderna de diversos centres d’ensenyament superior de Catalunya. Per això, Jazz al Pati, concebut com la Mostra Internacional de Jazz de Balaguer, comptarà amb alumnes d’escoles de grau superior que han presentat en forma de concert el seu projecte de final de carrera.

Es tracta del Taller de Músics (Quim Magnet), el Conservatori del Liceu (Díaz Quartet), l’ESMUC (Pentatòmic Band) i Berkelee València (Polina Zizak). Encara que no és un concurs, s’entregarà un premi al millor intèrpret. També hi haurà activitats paral·leles.

tracking