SEGRE

LITERATURA INFANTIL I JUVENIL

El Saló del Llibre de Mollerussa tanca amb 13.500 visitants

“Visca la revolució”, tema central del certamen celebrat al teatre L’Amistat

El públic familiar va assistir ahir a L’Amistat a les últimes activitats del saló.

El públic familiar va assistir ahir a L’Amistat a les últimes activitats del saló.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 13.500 persones han visitat el 33 Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya, l’escenari del qual ha estat el teatre L’Amistat de Mollerussa des del 2 de maig. L’alcalde, Marc Solsona, va destacar que la iniciativa ja s’ha consolidat com un punt de trobada del sector, tant d’autors com d’editors. Amb el lema Visca la revolució, el certamen ha presentat aquest any una col·lecció d’obres sobre tota mena de revolucions, així com una exposició de llibres censurats o prohibits, una temàtica que ha incrementat el nombre de visitants adolescents així com també adults, segons va remarcar el primer edil.

La responsable de la Biblioteca Comarcal Jaume Vila, Diana Solé, va destacar que de la xifra global de visitants, 6.000 han estat adults i 7.500, nens. Pel que fa a les visites guiades, han estat 3.200 els estudiants procedents de diversos punts de Catalunya (Valls, el Pont de Suert, Ponts o Cervera, entre d’altres) els que han participat en les xarrades que han dut a terme diversos autors i il·lustradors. Aquest saló, que organitza el Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil juntament amb el consistori i la Biblioteca Comarcal, també ha estat seu d’iniciatives com el Certamen Nacional de Lectura Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta o la quarta Jornada Pedagògica dirigida a docents.

Aquest diumenge, el públic familiar va poder assistir a l’espectacle de titelles i música Issun Bôshi de Rondallaire o El príncep feliç de La Baldufa. Al migdia es va celebrar un vermut davant del teatre amb la música de Sonotone Q.

tracking