SEGRE

MÚSICA

Doctor Music Festival més barat per al públic de fa vint anys

Doctor Music Festival

Doctor Music Festival més barat per al públic de fa vint anys

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Doctor Music Festival Reincarnation, l’edició prevista del 12 al 14 de juliol del 2019 del que va ser el popular “festival de la vaca” a Escalarre, al Pallars Sobirà, va anunciar aquest dijous que el proper 30 de maig posarà a la venda els primers abonaments per als concerts, amb preus especials.

Així, s’han previst els abonaments Yea! (Yo Estuve Allí), a 125 €, per a aquells que hagin participat en la campanya iniciada el passat mes de febrer al Facebook del Doctor Music Festival, que puguin demostrar la seua assistència fa dos dècades a alguna de les tres edicions anteriors del festival, de 1996 a 1998. A més, els titulars d’aquests abonaments estaran convidats a la festa exclusiva Yea!, que se celebrarà al festival l’11 de juliol, el dia abans de la primera jornada. La data límit d’aquesta promoció serà el proper 15 de juliol.

D’altra banda, també sortiran a la venda els abonaments Pájaro en mano, a 175 €, que donarà accés al recinte d’actuacions i altres activitats del festival, amb avantatges per als titulars com l’entrada a la zona de càmping abans de l’obertura oficial del mateix. També sortiran a la venda els tiquets Camp per a la zona d’acampada a un preu especial de 20 €. Els organitzadors ja compten amb 140 hectàrees reservades.

tracking