SEGRE

ARTS ESCÈNIQUES

La primera promoció del cicle formatiu de l'Aula de Teatre estrena dos obres

Representació ahir al Teatre Julieta Agustí de Lleida.

Representació ahir al Teatre Julieta Agustí de Lleida.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La primera promoció d’alumnes de l’Aula Municipal de Teatre de Lleida que han cursat el nou cicle formatiu de grau superior de Tècniques d’Actuació Teatral va estrenar aquest dimarts el primer dels dos muntatges escènics davant del públic de final d’estudis. El Teatre Julieta Agustí va acollir la primera representació de l’adaptació de la novel·la coral de relats Knockemstiff, original del nord-americà Donald Ray Pollock, sota la direcció de l’actor Eduard Muntada.

El grup de joves actors repetirà avui dimecres a la mateixa hora (21.00 h) aquesta posada en escena. Demà dijous i divendres serà el torn per a un altre grup de nou actors, que posaran en escena al Teatre de l’Escorxador una versió de tot un clàssic contemporani, Marat-Sade, de l’alemany Peter Weiss, sota la direcció de l’actual gerent de l’Aula, Antonio Gómez.

Val a recordar que el juny del 2015 la Generalitat va aprovar la creació d’aquest cicle formatiu de grau superior, de dos cursos acadèmics. L’Aula de Teatre de Lleida és l’únic centre públic de Catalunya que ofereix aquesta titulació oficial.

tracking