SEGRE

FESTIVALS

Canes aplaudeix 'La seducción', la pel·lícula feminista de Sofia Coppola

Coppola, ahir a Canes amb el repartiment del film ‘La seducción’.

Coppola, ahir a Canes amb el repartiment del film ‘La seducción’.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sofia Coppola va presentar aquest dimecres a Canes La seducción, un remake des del punt de vista femení d’una pel·lícula molt masculina del 1971. Una visió molt personal de la cineasta, rebuda amb forts aplaudiments i que va voler rodar en 35 mil·límetres perquè es vegi a la pantalla gran.

Protagonitzada per Nicole Kidman, Colin Farrell, Kirsten Dunst i Elle Fanning, La seducción narra una història que es desenvolupa al sud dels EUA durant la Guerra de Secessió, quan un soldat de la Unió (nord), ferit i fugit, és trobat per una nena que viu en un internat per a senyoretes en el qual només queden la directora, una professora i cinc alumnes.

La seua arribada les revolucionarà totes. Una història que ja va explicar Don Siegel el 1971, El seductor, amb Clint Eastwood i Geraldine Page en els papers que interpreten Farrell i Kidman. D’altra banda, l’argentí Santiago Mitre va presentar La cordillera, protagonitzada per Ricardo Darín i Dolores Fonzi, que mostra un personatge en “plena construcció del poder”, una ficció sobre el “desgast del sistema polític tradicional”.

tracking