SEGRE

FESTIVALS

Pattison aconsegueix fer oblidar 'Crepuscle' amb el seu paper a 'Good time'

Robert Pattinson, amb els directors Benny Safdie i Josh Safdie.

Robert Pattinson, amb els directors Benny Safdie i Josh Safdie.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Robert Pattinson aconsegueix per fi fer oblidar la saga Crepuscle amb una espectacular interpretació a Good time, pel·lícula en què es va transformar tant que ningú el va reconèixer durant el rodatge, als carrers de Nova York. Més d’un any de treball va haver d’invertir a ficar-se en la pell de Connie, un personatge molt diferent del que ha fet fins ara.

La història es desenvolupa al barri novaiorquès de Queens, on Connie i el seu germà Nik cometen un atracament a un banc que surt malament. Així mateix, el cineasta mexicà Alfonso Cuarón (Gravity, Y tu mamá también) va oferir una classe magistral en la qual va deixar clar que no es considera res més que “un obrer” del cine.

D’altra banda, la Setmana de la Crítica va anunciar guanyadors. Makala, d’Emmanuel Gras, va rebre el Gran Premi Nespresso; Gabriel e a montanha, de Fellipe Gamarano, va ser guardonat amb els Révélation France 4 i Gan Foundation, i el curt Los desheredados, de la catalana Laura Ferrés, va merèixer el Premi Decouverte Leica Cinéma de Curtmetratges.

tracking