SEGRE

EMPRESES RENOVACIÓ

Un cinema de Lleida modernitza els seients de tres sales, més amplis i ergonòmics

El complex de cine de Lleida modernitza els seients de les tres sales, que seran més amplis i ergonòmics || Primer dels canvis que portarà a terme aquest equipament durant el 2020

Operaris van instal·lar ahir noves butaques a la sala principal del Screenbox Funatic, que podrien estrenar-se demà o divendres.

Operaris van instal·lar ahir noves butaques a la sala principal del Screenbox Funatic, que podrien estrenar-se demà o divendres.MAGDALENA ALTISENT

Creat:

Actualitzat:

El complex lúdic de cine Screenbox Funatic de Lleida es renova. El mes d’octubre passat va complir quinze anys i al llarg d’aquest 2020 posarà en marxa diverses reformes per estar al dia. La primera va començar ahir amb la renovació del pati de butaques de les tres sales d’exhibició cinematogràfica. La sala principal, amb un aforament per a seixanta-sis espectadors, va tancar al públic per començar a muntar els nous seients, més còmodes i ergonòmics. El responsable de Funatic, Miquel Àngel Carrillo, va explicar a SEGRE que “són unes butaques més amples i una mica més profundes, fins i tot amb dos posicions que podran regular els espectadors, i de diferents colors, la qual cosa també ajudarà a fer un espai més alegre”. Això sí, el fet que aquests moderns seients siguin més amples provocarà reduir l’aforament en unes cinc persones. Fins demà o divendres no s’estrenaran, per la qual cosa la projecció de pel·lícules quedarà reduïda fins aleshores a les sales 2 i 3, amb aforaments també al voltant de les seixanta persones. “Més endavant canviarem també els seients d’aquestes sales, ja que estem pendents d’alguna petita transformació estructural, com l’altura de les pantalles o dels esglaons del terra”, va comentar Carrillo. El canvi va provocar expectació ahir al matí entre gent que passava per la plaça Mossèn Cinto Verdaguer, al davant de l’Auditori, i es va trobar amb les velles i les noves butaques en ple carrer (vegeu el desglossament). De fet, els seients antics ja tenen destinació. Viatjaran fins al cine municipal de Vimbodí, a Tarragona, equipament que gestiona l’empresa Funatic.

Carrillo va destacar que “és una inversió més per continuar oferint el millor cine als nostres clients”. Canvis que seguiran al llarg d’aquest any, fins i tot “conceptuals, per reformular alguns dels espais del complex”, va afegir. La filosofia, en canvi, es mantindrà com en els inicis: aposta pel cine independent de qualitat, d’Europa, Àsia i Llatinoamèrica, i també per l’infantil.

Expectació al carrer i a les xarxes socials

Les obres per canviar les butaques van cridar poderosament l’atenció de la gent que va passar ahir al matí per davant del cine. Carrillo va comentar que “n’hi va haver algun que fins i tot es va asseure a les noves butaques que es van descarregar al carrer i es va fer fotos per penjar-les a les xarxes”. També moltes persones van entrar al cine per preguntar què passava.

tracking