SEGRE

EMPRESES RESTAURACIÓ

La Piamontesa inverteix 8,5 milions en la nova fàbrica

Obrirà a començaments del 2017, i preveu la creació d’uns 23 llocs de treball || Pla d’expansió per obrir deu restaurants a l’any

Imatge d’arxiu d’instal·lacions de La Piamontesa.

Imatge d’arxiu d’instal·lacions de La Piamontesa.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El grup de restauració i franquícies La Piamontesa preveu inaugurar la seua nova central de compres i fàbrica de Lleida a començaments del 2017, un projecte que ha requerit una inversió de 8,5 milions d’euros. És un milió superior a l’inicialment previst a causa, fonamentalment, que el sistema de fred i subministraments és “ecològic”, segons va explicar ahir a SEGRE el director d’expansió de la companyia, Edgar Sarabia.

Malgrat que s’han disparat els costos, va apuntar que consideren que és necessari invertir en la conservació del medi ambient i va afegir que diferents experts consideren que aquesta nova fàbrica, que comptarà amb una nau de 8.500 metres quadrats al polígon Neopark de Lleida, serà un referent a Europa.

Les noves instal·lacions comptaran amb una factoria de plats precuinats de 8.500 metres quadrats

De la planta sortiran els plats precuinats que se serveixen als restaurants tant propis com franquiciats, una vintena en total. També es posa en marxa una central de compres per assortir els establiments dels productes sense elaborar que necessitin.

Amb la posada en marxa de la nova fàbrica, la companyia deixarà d’utilitzar l’actual, que compta amb un miler de metres quadrats. La plantilla actual de l’empresa és de quinze persones en fabricació i una dotzena en administració. L’ampliació suposarà l’ampliació de plantilla en prop de vint-i-tres llocs de treball més que estarà completada a finals d’any. Part d’ells estaran ocupats com operaris i la resta es destinen a l’execució del pla d’expansió. La previsió és obrir entre vuit i deu establiments anuals, ja siguin propis o franquiciats. “Plantegem el futur any a any, materialitzant-ho a poc a poc i sense precipitacions que puguin portar a errors. Sense pressa ni pausa”, va afirmar Sarabia.

En l’actualitat, la facturació dels restaurants de la cadena tenen una facturació anual que s’acosta als setze milions d’euros. Tanmateix, el volum de vendes de la Piamontesa és diferent, ja que s’ha de tenir en compte la mateixa activitat de la fàbrica.

tracking