SEGRE

AGRICULTURA ADMINISTRACIÓ

Antoni Díaz deixa Agricultura i es passa al sector privat

Decisió personal que es materialitzarà al febrer || La conselleria valora el treball del fins ara director d’Alimentació

Antoni Díaz, durant una conferència de l’any passat.

Antoni Díaz, durant una conferència de l’any passat.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Canvis a la cúpula de la conselleria d’Agricultura. Antoni Díaz, director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, ha decidit tancar la seua etapa a l’Administració i acceptar una oferta del sector privat. Es tracta d’una decisió que fonts properes a la conselleria qualifiquen de personal i molt meditada.

El mateix Díaz va explicar a SEGRE que la seua incorporació a una multinacional lligada a l’aigua i al medi ambient, que es farà efectiu el pròxim 20 de febrer, era una oferta que no podia rebutjar i ja ha anunciat la seua decisió a la conselleria.

Díaz deixa la direcció d’Alimentació, Qualitat i Indústria al complir-se un any del nou Govern

De moment, no ha transcendit qui ocuparà el seu lloc al capdavant d’una de les direccions de gran pes dins l’organigrama del departament que dirigeix Meritxell Serret.

Aquesta direcció general té entre les seues funcions inspeccionar i lluitar contra possibles fraus en la producció i comercialització agroalimentàries o planificar les línies d’ajuts a la transformació de productes agraris, entre d’altres.

Fonts properes al departament aposten per una transició tranquil·la, en el sentit que valoren el treball de Díaz i aposten per la continuïtat en la seua línia de treball.

Nascut a Ivars d’Urgell l’any 1959, ha estat vinculat durant la seua vida professional a diferents cooperatives agràries, com les de Corbins o Artesa de Lleida i la SAT Agrícola Ivars, en càrrecs com ara gerent o cap de vendes.

En l’àmbit de l’agroindústria, en el seu currículum destaca la seua feina a Syngenta Agro o Zeneca Agro, en especial en els camps del màrqueting i la comercialització.

Ha estat lligat a la conselleria d’Agricultura amb diferents governs de la Generalitat. Per exemple, sota el mandat del socialista Joaquim Llena com a conseller, va ocupar la direcció general de Planificació i Relacions Agràries en el Govern tripartit.

Ara dóna per tancada la seua etapa a l’Administració pública quan es compleix un any de l’actual Govern. Díaz va destacar el treball exercit, sobretot en l’àmbit de les transferències de preus.

tracking