SEGRE

La CAG invertirà 400 milions per al nou centre a l'Aragó i crearà 4.000 llocs de treball

bonÀrea Agrupa, actual denominació del grup CAG de Guissona, preveu començar les obres del seu nou gran complex a finals del 2018

El president de l'Aragó, Javier Lambán, i el president de bonÀrea, Jaume Alsina, han signat aquest divendres el conveni de col·laboració.

La CAG invertirà 400 milions per al nou centre a l'Aragó i crearà 4.000 llocs de treballGobierno de Aragón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

BonÀrea Agrupa, actual denominació de la CAG de Guissona, construirà el seu segon centre productiu i lologístic a Épila, a l'Aragó, amb una inversió de 400 milions, la qual cosa suposarà la creació de 4.000 llocs de treball. El complex, les obres del qual podrien començar a finals de 2018, s’ubicarà al costat de l’autovia de Madrid al Polígono El Sabinar d’Épila.

El president d’Aragó, Javier Lambán, juntament amb el president de bonÀrea, Jaume Alsina, han firmat a la seu del Govern aragonès a Saragossa el conveni de col·laboració que se subscriurà pròximament l’ajuntament d’Épila per desenvolupar el projecte.

L’empresa pretén replicar a l’Aragó el seu centre de producció i logístic de ‘La Closa’, a Guissona (Lleida) amb l’objectiu d’impulsar la seua nova expansió.

De fet, aquesta segon centre a l'Aragó servirà per a proveir les botigues bonÁrea, actuals i futures, a les zones d’Aragó, Navarra i nord, Madrid i centre i Llevant, amb una capacitat d'abastament superior als mil punts de venda.

Actualment, treballen al complex de Guissona al voltant de 4.000 persones, des d’on es distribueix els productes a més de 500 botigues, moltes d’elles situades a l’Aragó.

Lambán ha destacat que aquest projecte és, en termes d’ocupació, “la GM de la indústria agroalimentària” i que suposa impulsar i estructurar el sector agroalimentari aragonès, a més de consolidar la Comunitat com a centre logístic de referència. També ha subratllat que tindrà “un poder multiplicador” de l’activitat econòmica, ja que contribuirà tant a la creació d’ocupació com a assentar i atreure població i dinamitzar les zones rurals afectades. Lambán també s’ha referit al conveni de col·laboració que s’ha firmat i que prèviament ha estat aprovat en un Consell de Govern extraordinari.

El projecte d’Épila suposa per a bonÀrea tancar el cercle i tenir a l’Aragó tota la integració vertical completa. Es realitzarà de forma progressiva, en un període de 10 anys, segons els plans estratègics de l’empresa.

tracking