SEGRE

ECONOMIA

Amazon crearà 500 nous llocs de treball el 2017 a Espanya

.

Amazon crearà 500 nous llocs de treball el 2017 a Espanya

Amazon crearà 500 nous llocs de treball el 2017 a Espanya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amazon preveu crear a Espanya aquest any més de 500 llocs de treball fixos i finalitzar l’exercici amb 1.500 treballadors, amb la qual cosa augmentarà en un 50 % la seua actual plantilla, integrada per 1.000 persones, ha informat avui la companyia, que a tot Europa generarà la xifra rècord de 15.000 llocs de treball.

Per cobrir aquests llocs, la companyia busca diversos tipus de perfils, des d’enginyers i desenvolupadors de software fins persones amb menys experiència que busquin una feina que els permeti formar-se i progressar en la seua carrera professional.

Així, les vacants corresponen tant a les oficines centrals de la companyia, com al seu centre tecnològic i la seua xarxa logística, inclòs el nou centre actualment en construcció al Prat de Llobregat (Barcelona).

A més dels llocs de treball fixos que crearà de forma directa, els diferents negocis d’Amazon, com Marketplace, Amazon Web Services i Kindle Direct Publishing, continuaran generant milers de llocs de treball per a persones de tot Europa que volen muntar i gestionar els seus propis negocis, ha destacat el gegant del comerç electrònic.

"Cinc anys després d’haver llançat Amazon.és i de comptar ja amb un equip a Espanya de més d’1.000 persones, continuem creixent. A Espanya hem trobat professionals d’altíssim talent i continuarem contractant i invertint a un ritme accelerat per continuar innovant en nom dels nostres clients", ha dit el director nacional d’Amazon, François Nuyts.

Per la seua part, el director d’Operacions d’Amazon per a Espanya i Itàlia, Frend Pattje, ha explicat que el procés de contractació per cobrir les noves vacants ja està en marxa i ha defensat que tots els llocs ofereixen salaris competitius i altres avantatges, com segur metge privat.

Segons la mateixa font, les milers de pimes espanyoles que venen els seus productes a través d’Amazon Marketplace, han generat indirectament més de 2.100 llocs de treball a Espanya.

tracking