SEGRE

SINDICATS VIII CONGRÉS

Una dona optarà a rellevar Sellés a la secretaria general de CCOO de Lleida

Imatge del secretari general de CCOO a Lleida, Jaume Sellés.

Imatge del secretari general de CCOO a Lleida, Jaume Sellés.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

CCOO de Lleida celebrarà divendres vinent, dia 24, el seu vuitè congrés, en el qual es votarà el relleu a la secretaria general del sindicat que fins ara ocupava Jaume Sellés. Si no hi ha una candidatura d’última hora, el substituirà en el càrrec la responsable d’Educació al sindicat, Cristina Rodríguez Vila, única candidata fins al moment, encara que, segons el mateix Sellés, si algú aconsegueix el 10% dels avals, podria presentar la seua candidatura. Sellés, com a secretari general de CCOO de Lleida, va fer balanç del seu mandat, que va dir que ha estat marcat per situacions excepcionals, com el fet del seu propi nomenament el 2012, la vigília d’una vaga general, i d’una forta agitació política tant a Catalunya com a l’Estat.

Així mateix, va explicar que el sindicat a Lleida ha portat a terme una organització diferent del de la resta de Catalunya.

A més, el mateix Sellés va reconèixer el descens que ha registrat l’afiliació, entorn d’un 15% respecte al 2012 (de 8.366 a 7.136 afiliats).

Amb tot, Sellés creu que ha arribat el moment que l’acció sindical deixi d’estar a la defensiva i prengui les regnes per reivindicar la recuperació dels drets socials i del poder adquisitiu davant d’un Govern central i una patronal que han pres una postura immobilista.

tracking