SEGRE

COMERÇ

Amazon llança a Espanya el seu sistema de pagament que permet comprar en altres webs

Una de les primeres companyies en integrar aquesta possibilitat serà Vueling

Amazon llança a Espanya el seu sistema de pagament que permet comprar en altres webs

Amazon llança a Espanya el seu sistema de pagament que permet comprar en altres websEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amazon ha llançat a Espanya Amazon Pay, el seu sistema de pagament que pot ser utilitzat pels usuaris per pagar les compres fetes tant a les seues pàgines com en d’altres web amb només identificar-se amb les seues credencials a Amazon, ha informat aquest dimarts la companyia.

Una de les primeres companyies en integrar aquesta possibilitat serà Vueling, que permetrà als viatgers comprar els seus bitllets amb el seu usuari i contrasenya a Amazon i es convertirà també així en la primera aerolínia d’Europa en oferir aquesta forma de pagament a totes les seues plataformes de comerç electrònic.

Amazon Pay, utilitzat ja per 33 milions de persones de 170 països, permet als seus titulars pagar productes i serveis en altres pàgines web amb tan sols introduir les dades d’accés al seu compte d’Amazon.

Per efectuar el pagament n’hi haurà prou que el titular d’un compte d’Amazon actiu introdueixi el seu nom d’usuari i la seua contrasenya d’Amazon.es i s’utilitzaran automàticament les dades de pagament i la direcció de tramesa associades a l’esmentat compte per completar la transacció.

Segons el gegant del comerç electrònic, aquest mètode ajuda a reduir el temps que es tarda a formalitzar una compres i evita haver de recordar nombroses contrasenyes o perdre temps introduint les dades de pagament.

Per la seua part, les empreses que s’associen a aquest programa gaudeixen de la comoditat, confiança i familiaritat de l’experiència de compra d’Amazon en les seues pròpies pàgines web, la qual cosa ajuda a reduir el nombre d’abandons durant el procés de compra, així com a augmentar les vendes i fomentar la confiança dels seus clients.

"En permetre als clients pagar per béns i serveis amb tan sols introduir les dades del seu compte d’Amazon.es, se simplifica el procés de pagament per als compradors i, alhora, es dóna l’oportunitat a altres venedors d’arribar als milions de clients que Amazon té a tot el món", ha destacat el director general d’Amazon Pay EU, Giulio Montemagno.

L’any passat, el nombre de transaccions realitzades a través d’Amazon Pay pràcticament es va duplicar respecte a l’exercici anterior, especialment gràcies a venedors en sectors com la venda de roba, viatges, productes digitals, assegurances i entreteniment.

tracking