SEGRE

IMPOSTOS CAMPANYA 2016

Hisenda torna 5,76 milions de la Renda a Lleida

El director de Gestió de l’AEAT, Rufino de la Rosa.

El director de Gestió de l’AEAT, Rufino de la Rosa.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Agència Tributària ha tornat a Lleida fins ara 5,76 milions d’euros de la campanya de la Renda del 2016 que acaba de començar i que, de moment, només es pot presentar a través d’internet. Aquesta xifra representa un increment del 18,99% respecte a les mateixes dates de l’any passat, segons va informar ahir el ministeri d’Hisenda. Aquest any ja s’han presentat 10.886 declaracions que reclamen una devolució, una xifra que suposa un augment del 14,01 per cent. De fet, ja s’han pagat el 76,39% de les devolucions que es reclamaven, que en volum representen el 65,75% de la quantitat sol·licitada.

En el conjunt de l’Estat, l’Agència Tributària (AEAT) ha tornat en les dos primeres setmanes de la Campanya de la Renda 2016 més de 1.041 milions d’euros, que implica un increment del 17,6 per cent respecte a la mateixa data de campanya de l’any passat, a un total d’1,63 milions de contribuents, un 10,9 per cent més, segons assenyala el ministeri d’Hisenda. L’AEAT destaca que l’agilitació en les devolucions durant les primeres setmanes de campanya que permet Renta Web, l’eina universal que ofereix l’Agència per a la gestió de totes les declaracions, es constata en l’augment del 5,7 per cent en les devolucions pagades a la present campanya respecte a la campanya de fa dos anys, en la qual els contribuents encara no comptaven amb aquest sistema per realitzar la declaració.

L’Agència Tributària atribueix al sistema Renta Web l’agilitat de la campanya

Fins aquest divendres passat, més de 4,45 milions de contribuents ja han navegat per Renta Web i 2,43 milions més han presentat la declaració, la qual cosa representa un creixement de l’1,8 per cent.

tracking