SEGRE

FIRES

La innovació i la connectivitat centren l'interès dels professionals a Construmat

Imatge d’un dels estands de la fira BBConstrumat.

Imatge d’un dels estands de la fira BBConstrumat.FIRA DE BARCELONA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La vintena edició de Barcelona Building Construmat (BBConstrumat), el Saló Internacional de la Construcció de Fira de Barcelona, inaugurat el dimarts va continuar aquest dimecres amb dos conferències dins del congrés Innovació, dirigits als professionals del sector de la construcció.

Al bloc denominat Observació, es van debatre les diferents evolucions socials, tecnològiques o productives, i detectar les oportunitats per al desenvolupament que contenen, sovint més pròximes a l’etnografia, a l’estudi de Mercat o a l’avaluació material, que s’han convertit en punts de pas obligats per a dissenyadors i gestors empresarials. 

Per la seua part, el talk arena (Invenció) va comptar amb professionals dedicats a inventar, proposar i presentar serveis, productes o solucions edificatòries. La vintena edició de BBConstrumat ha posat el focus d’interès en la innovació i en la connectivitat.

Aquesta vintena edició del Saló Internacional de la Construcció de Fira de Barcelona, presidida per la màxima responsable de Sorigué, Anna Vallés, compta amb 13.800 metres quadrats de superfície expositiva i prop de 800 marques participants, un augment respecte a edicions anteriors, segons l’organització.

tracking