SEGRE

Troben el primer Trump a Coll de Nargó

Investigadors de Coll de Nargó han trobat aquesta matinada restes del que podria ser el primer Trump de la historia de la humanitat.

Troben restes d'un Trump a Coll de Nargó

Troben restes d'un Trump a Coll de Nargó

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Investigadors de Coll de Nargó han trobat aquesta matinada restes del que podria ser el primer Trump de la historia de la humanitat. Les restes correspondrien a una part del maxil·lar de l’individu i, inexplicablement, una part de cabellera rossa, fet que fa sospitar que es tracta efectivament d’un avantpassat de Donald Trump (veure imatge).

En declaracions al Noguerola, Juampi Catxu, un dels investigadors, assegura que “és difícil datar-ne amb exactitud l’època en què va viure, però hem trobat una cabellera amb cabells sintètics, que en aquelles èpoques ja es farien servir per dissimular la calvície. Podem parlar perfectament de sis o set milions d’anys”.

A més no es descarta que pels voltants d’aquesta troballa apareguin vestigis d’un antic poblat, “hem trobat la punta del que podria ser la primera Trump Tower, encara molt primerenca, feta amb fustes i herbes, però no podem descartar cap hipòtesi”.

La descoberta s’ha fet al costat del niu de dinosaures ja existent a Coll de Nargó, un dels més importants d'Europa, i podria ser un nou revulsiu per atreure turisme especialitzat a la zona i simpatitzants del nou president dels EUA.

Si ha arribat fins aquí podrà veure que es tracta d'una notícia d'humor basada en fets ficticis. Qualsevol similitud amb la realitat és pura coincidència. Per al·ludits, indignats i/o ofesos, els deixem les vies de contacte al mitjà: Twitter, Facebook.

tracking