SEGRE

Un milió de lleidatans bufen alhora i surt el sol després de 30 dies

Un milió de lleidatans bufen alhora i surt el sol després de 30 dies

Un milió de lleidatans bufen alhora i surt el sol després de 30 dies

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Com va anunciar el Noguerola, un milió de lleidatans es van reunir aquest dimecres a la plaça Ricard Viñes de Lleida per bufar tots alhora i escampar la boira. L'experiment va funcionar a la perfecció i des d'aquest dimecres la boira s'ha anat reduint fins a escampar completament ens alguns indrets de les comarques lleidatanes. Boi Raspesa, un dels organitzadors de la trobada, es mostrava satisfet per aquesta històrica fita doble. "Per un costat hem pogut agrupar un milió de lleidatans. Sabíem que no seria fàcil però sempre hem cregut que hi havia més lleidatans que els 350.000 que ens fan creure les xifres oficials. I per l'altre costat, molt contents d'haver fet escampar la boira bufant després de gairebé 30 dies amb el cel gris". Emocionat, Boi Raspesa ha volgut agrair l'energia que ha donat el fet de ser a la plaça Ricard Viñes, "un davanter golejador tan històric com ell només ens podia portar bona sort", ha conclòs.

Els organitzadors han aprofitat per fer una festa Holi amb banyadors i han repartit ulleres de sol per evitar cremades.

Un xaman de Mollerussa diu que va predir quan marxaria la boira

Oaxaca Ukalikali o, com li diuen a casa seua, Ramón de cal Borinot de Baix, és un xaman (sacerdot especialitzat en cures mèdiques i endevinació a través dels esperits) de Mollerussa que ha assegurat, en una roda de premsa a l'escala del bloc on viu, que just avui quan ha sortit el sol, ha tingut una visió que li ha dit que avui sortiria el sol.

Ricard Ullastrot, el lleidatà que només ha vist la boira

En Ricard va néixer el 6 de desembre de 2016 i des de llavors només ha viscut amb boira, un fet dramàtic que avui per fi s'ha esvaït quan ha pogut conèixer el sol. "No sabia si era un coet, un meteorit o una bola de foc, però estic molt content i vull agrair a la meua família el suport que m'han donat durant aquests dies d'agonia" ha dit el nadó de 30 dies de vida sense treure's les ulleres de sol.

Si ha arribat fins aquí podrà veure que es tracta d'una notícia d'humor basada en fets ficticis. Qualsevol similitud amb la realitat és pura coincidència. Per al·ludits, indignats i/o ofesos, els deixem les vies de contacte al mitjà: Twitter, Facebook.

tracking