SEGRE

Proposen canviar el concepte "fred siberià" per "fred de Lleida"

Proposen canviar el concepte

Proposen canviar el concepte "fred siberià" per "fred de Lleida"

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Científics del MIT (Massalcoreig Institute Technology) acaben d’iniciar una campanya perquè es canviï el concepte “fred siberià” per “fred de Lleida” de forma mundial, un concepte que segons el cap de la proposta, Tomàs Milona, “és un greuge conceptual que fa anys que portem arrastrant i que reivindiquem, ja que les temperatures de Sibèria són suaus o fins i tot tropicals comparades amb les de Lleida”, assegura el científic, que remarca que, "en comparació amb Lleida, Sibèria podria tenir un clima bastant similar al cubà o canari". Aquest canvi de nom donaria notorietat a Lleida i podria portar milions de turistes a la zona que se sumarien als milions actuals. 

Per això, la comunitat mencionada proposa una línia de vols directes des d’Alguaire a Sibèria per gaudir de les platges tropicals i demostrar “que no n’hi ha per tant, que aquí quan gebra en mig de la boira sí que fa fred”.

Seguirem informant

Si ha arribat fins aquí podrà veure que es tracta d'una notícia d'humor basada en fets ficticis. Qualsevol similitud amb la realitat és pura coincidència. Per al·ludits, indignats i/o ofesos, els deixem les vies de contacte al mitjà: Twitter, Facebook.

tracking