SEGRE

300.000 'hipsters' es presenten a la Fira de l'Oli de les Borges pensant que era una festa Holi

300.000 hindús i 'hipsters' es presenten a la Fira de l'Oli de les Borges pensant-se que era una festa Holi

300.000 hindús i 'hipsters' es presenten a la Fira de l'Oli de les Borges pensant-se que era una festa Holi

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Unes 300.000 persones provinents del sud d'Europa han aparegut aquest matí a la capital de les Garrigues vestides amb robes de colors i amb llargues barbes – sobretot els homes- hipsters. Amb ells, han portat tres milions de quilos de bosses de la pols de colors que se sol llençar en aquestes festes.

Mahatma Gandia, portaveu dels 300.000 nou visitants, ha dit al Noguerola que "vam veure uns cartells de la Fira de l'Oli a Nova Delhi i, com que s'anunciava com la fira més important del món del sector, vam decidir difondre l'activitat i fer de les Borges Blanques els Monegros de les festes Holi mundials". Sobre la confusió, Gandia assegura que "potser no ens vam fixar del tot que al cartell hi apareixia un setrill d'oli i algunes olives. Potser no vam ser del tot perspicaços, però vam creure que es tractaria d'alguna al·legoria artística de l'autor del cartell. No ho sabem".

La difusió la van fer a través de la plataforma Whatsapp i el missatge va arribar a milions de persones, tres-centes mil dels quals són les que han aparegut a les Borges Blanques. Tot i això, no descarten aprofitar la idea i demanar que la Fira de l'Oli incorpori un pavelló dedicat a aquesta festa d'arrels hindús, cosa que podria canviar el nom de l'esdeveniment per "Fira Holi de l'Oli".

"Holi de l'Oli, guapi" ha afegit una espontània que passava per allà.

Si ha arribat fins aquí podrà veure que es tracta d'una notícia d'humor basada en fets ficticis. Qualsevol similitud amb la realitat és pura coincidència. Per al·ludits, indignats i/o ofesos, els deixem les vies de contacte al mitjà: Twitter, Facebook.

tracking