SEGRE

Els mosquits de la llera del Segre es preparen per a la nova temporada de 'runners'

Els mosquits de la llera del Segre es preparen per a la nova temporada de 'runners'

Els mosquits de la llera del Segre es preparen per a la nova temporada de 'runners'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb l'arribada del bon temps augmenta el nombre de corredors perfectament uniformats per la llera del riu Segre de Lleida, fet que els mosquits residents en aquesta part de Lleida aprofiten per inaugurar la temporada oficial de picades.

Segons el portaveu de l'Agrupació de Mosquits, Mosquitets i Mosques (AMMM), aquesta nova temporada es preveu molt bona per les òptimes condicions climatològiques i auguren que podrien arribar a la xifra de 300 picades al dia. "Creiem que podem fer una previsió alta de picades i que això salvarà l'any, perquè els mesos de desembre i gener, per la boira, van ser molt dolents".

Com a novetats per aquesta temporada hi haurà plafons informatius de 3mm x 3mm per indicar les millors zones de picada als mosquits visitants d'altres zones de la ciutat. Igualment no descarten elaborar la "Ruta de la picada" però seria per a temporades posteriors.

Si ha arribat fins aquí podrà veure que es tracta d'una notícia d'humor basada en fets ficticis. Qualsevol similitud amb la realitat és pura coincidència. Per al·ludits, indignats i/o ofesos, els deixem les vies de contacte al mitjà: Twitter, Facebook.

tracking