SEGRE

Brick Talent, el càsting de vaques del Pirineu per ser la nova imatge del Doctor Music

Brick Talent, el càsting de vaques del Pirineu per ser la nova imatge del Doctor Music

Brick Talent, el càsting de vaques del Pirineu per ser la nova imatge del Doctor Music

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Encara queden dos anys pel nou Doctor Music de les Valls d'Àneu però ja es comencen a produir els primers moviments. La darrera novetat ens arriba de la mateixa població d'Escalarre, on les vaques de la raça frisona s'estan organitzant entre elles per determinar, mitjançant un càsting al qual han anomenat Brick Talent, quina serà la que donarà imatge al nou festival.

La vaca Engràcia, una de les organitzadores, creu que podria ser una bona forma de potenciar i donar a conèixer aquesta varietat, característica pel seu color blanc i negre "i per la llet", afegeix. Segons la mateixa Engràcia, aquesta varietat de vaca ha vist augmentada la seva popularitat "gràcies a Instagram i els turistes que pugen a la muntanya per fer veure que respiren aire pur", argumenta.

Brick Talent estaria format per un jurat compost per un senyor de Tor amb cabellera i ulleres de sol que gasta 'mala llet', un vaquer de la zona expert en frisones i una senyora que muny vaques dos dies per setmana. El nom estaria inspirat en el popular programa Got Talent, "però amb un toc més nostrat", assegura Engràcia.

Si ha arribat fins aquí podrà veure que es tracta d'una notícia d'humor basada en fets ficticis. Qualsevol similitud amb la realitat és pura coincidència. Per al·ludits, indignats i/o ofesos, els deixem les vies de contacte al mitjà: Twitter, Facebook.

tracking