SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Les penyes acusen el Lleida Esportiu de mentir i manipular

Condemnen la violència i rebutgen que se’ls relacioni a tots amb els incívics

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les penyes del Lleida Esportiu, que el club ja no reconeix com a tals, van reaccionar ahir amb indignació i van acusar de mentir i manipular el president Albert Esteve, després de la roda de premsa de dimarts en la qual aquest va denunciar amenaces i actes vandàlics, a la vegada que va assegurar que té llistes d’aficionats conflictius a qui vetarà l’accés al Camp d’Esports.

Silvia Hoyas, de Molo Esportiu, va dir que “estem molt decebuts perquè esperàvem un to conciliador però veiem molt rancor en el club. El president no va dir la veritat i utilitza els quatre crits totalment condemnables perquè desapareguin les penyes. Ells ho fan tot bé i els altres malament”. Sobre el que va dir Esteve que les penyes han de presentar tota la documentació per tornar a ser admeses pel club, la responsable de Molo Esportiu va assenyalar que “quan vam fundar la penya vam enviar l’acta fundacional i els estatuts, però mai vam rebre resposta del club i ja no la vam inscriure en el registre perquè ens van admetre i vam pensar que no feia falta”.

A l’espera de decisions conjuntes, Rudes podria prendre mesures per citar Esteve alguns d’ells

La penya És Un Sentiment (Associació Penya EUS) sí que està registrada a la Generalitat i asseguren que cada any han presentat el llistat dels membres, “menys aquest perquè ja no hi havia el descompte de penyista”, diu el seu responsable, Jordi Camí. “No és veritat el que diu Esteve, hi ha molta manipulació. A nosaltres ens va desaparèixer una pancarta de 10 metres que teníem a la grada. El 14 de setembre hi era, el 16 vam emetre el comunicat conjunt les penyes i el 19 ja no hi era. Algú ens va dir que la va veure entre la runa de les obres.”

Les tres penyes, És un Sentiment, Molo Esportiu i Rudes, a més de l’associació Amics del Lleida, alguns membres de les quals van ser citats amb nom i cognoms per Esteve, es reuniran ben aviat per decidir mesures conjuntes i, en particular, Rudes ja va llançar ahir un comunicat en el qual no descarten prendre “les mesures pertinents per protegir i defensar tant el grup com els integrants”. L’escrit és molt dur i arriben a parlar de la directiva com a “gentussa” i postures “irreconciliables”, i s’afirma que mai entregaran els seus estatuts mentre continuï aquesta directiva.

Andreu Ratés, president d’Amics del Lleida, va dir que “en nom dels al·ludits espero una disculpa pública per part del president”. Per la seua banda, l’alcalde Àngel Ros es va oferir com a mediador si el club l’hi demana i espera que s’arribi a una entesa.

tracking