SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

La plantilla del Lleida assumeix la seua responsabilitat pel mal inici de temporada

La plantilla del Lleida assumeix la seua responsabilitat pel mal inici de temporada que l’ha portat a zona de descens || “Hem de treballar més i millor”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

“Els primers i els únics culpables som nosaltres.” Així de contundent es va mostrar ahir Cristian Gómez a l’hora d’analitzar la responsabilitat pel mal inici de temporada que està tenint l’equip. “Tenim clar el que està passant. Pensem que la culpa és principalment nostra, dels jugadors. Els únics que podem revertir-ho som nosaltres”, afegia. El jugador es posava com a exemple per l’expulsió que va patir diumenge al camp de l’Alcoià. “No era de roja, però sí que la meua expulsió va influir en el resultat. Els vaig deixar amb un menys i allà es va acabar tot.” Considera imprescindible guanyar diumenge l’At. Balears. “Cal guanyar com sigui, de penal, amb un gol amb la mà... com sigui. Hem d’estar més concentrats. Aquest equip no ha de ser on som.”

Coincidia amb ell el seu company, el porter Álvaro Campos, que va fallar a la jugada de l’1-0. “Diumenge vaig dormir poc, però en futbol el que ha passat fa cinc minuts ja no torna. Sabem el que estem fent malament i hem de treballar més i millor”, valorava. La primera solució passa per “tancar la nostra porteria. No pot ser que ens marquin gols amb tanta facilitat. Són errors individuals; en aquest cas, va ser un error meu. Però els anteriors gols van ser errors incomprensibles de cada un de nosaltres. Hem d’exigir-nos més i estar més concentrats els 94 minuts”.

Campos va afegir que “no hi ha excuses. Tenim plantilla per estar molt millor del que estem. Hem de donar-ho tot, els onze que juguen i els tres canvis, per ells i pels que no hi són”, i va reclamar ajuda a l’afició. “Els necessitem, no sé el que ha passat, però, si us plau, han d’estar al nostre costat.”

Els Mossos obriran la porta al soci discapacitat de Gol Nord

L’aficionat del Lleida amb mobilitat reduïda que va deixar d’anar a l’estadi a causa de les dificultats per accedir al Gol Nord va veure solucionat ahir aquest problema després de reunir-se amb Albert Esteve. Seran els Mossos els que li obriran la porta perquè pugui accedir a aquesta part de la grada. “He aconseguit el que volia, poder ser soci de Gol Nord.” Després de la reunió, l’aficionat va renovar el seu carnet de soci. Club i Paeria estudien una reforma perquè totes les zones del camp siguin accessibles.

Array

Array

tracking