TEMPS EXTRA CICLISME

Cervià, trobada de campions

La localitat de les Garrigues va acollir l’última prova de la temporada de la Copa Catalana de descens (DH) de BTT || Van participar-hi més de 130 corredors de totes les categories

Un dels podis de la prova de la Copa Catalana celebrada ahir a la localitat de Cervià.

Més de cent trenta corredors de totes les categories van participar en l’última prova de la temporada de la Copa Catalana de descens (DH) de BTT. En la classificació final de la categoria elit, es va imposar Guillem Jorba (Moto Club Sant Andreu), seguit d’Isaac Perich (CC Rumblebikes) i d’Ernest Adalid (CC Vilassar de Mar). En dones, el triomf va ser per a Isabel Falguera (Sant Joan Despí), seguida de Blanca Aracil (ACA) i de Cristina Valverde (Vila Bike).

En júniors, la victòria li va correspondre a Ferran Padilla (Rumble Bikes), seguit de Carlos von Heyden (La Poma) i de Jon Pardo (Huesca Bike). Lluís Buide, del club lleidatà Colomina DH, va ser quart.

En Màster 30, es va imposar Manel Arasa (5Seconds), mentre que en Màster 40 ho va fer Ramon Figueras (MC Igualada) i en Màster 50, Cristóbal Jover (Cult Bike).

Pel que fa a les categories de base, en cadets, la victòria li va somriure a Edgar Peyra (Premià de Dalt), seguit d’Ignasi Jorba (MC Sant Andreu) i de Marc Jover (Slopes). En infantils, es va imposar Emilio de Pablos (Matagrama), seguit de Pau Lagraña (La Tribu BTT) i d’Adrián González (MC Sant Andreu). En tàndems, van vèncer David Jiménez i Fabiola Morales.