SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Grada Jove per al Lleida

El club fa mesos que madura el projecte i crearà una comissió de treball que arrancarà l’11 de novembre || Els grups d’animació seran al Gol Nord

Aficionats esperen per accedir diumenge a Gol Nord, on el Lleida vol ubicar la Grada Jove.

Aficionats esperen per accedir diumenge a Gol Nord, on el Lleida vol ubicar la Grada Jove.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Lleida Esportiu crearà la seua Grada Jove igual com la que ja tenen clubs com Barça, Nàstic o el Manresa de bàsquet, entre d’altres, i podria entrar en funcionament abans, fins i tot, que s’acabi l’any, segons ha pogut saber aquest diari. El club, que fa mesos que treballa en aquest projecte, pretén unificar tots els col·lectius d’animació sota un mateix espai que seria la grada de Gol Nord i començar un nou plantejament, després de les diferències que han sorgit en els últims temps amb les penyes, que el club ja no reconeix com a oficials tal com estan constituïdes actualment.

L’11 de novembre, el divendres de la setmana que ve, està prevista una reunió que marcarà el punt d’arrancada del nou projecte. Durant aquests mesos, sobretot en els dos últims de setembre i octubre, el Lleida Esportiu ha contactat amb abonats del club, amb lleidatans o aficionats de l’equip de fora de Lleida, i també amb dos patrocinadors (amb un compromís de 3 anys per finançar i donar suport a la iniciativa) per fixar les bases del nou projecte i posar-lo en marxa. Falta per concretar, entre altres coses, les edats mínima i màxima dels aficionats que podran integrar-se a aquesta Grada Jove.

El departament jurídic del club elaborarà l’acta fundacional, estatuts i altres temes de règim intern, i la comissió de treball que es crearà –amb membres del club i altres externs– treballarà en la creació d’una imatge corporativa (logo i material).

A més a més, s’organitzaran activitats i viatges per seguir l’equip, a banda de crear un espai a l’estadi per guardar el material.

S’ha de

recordar que diumenge passat, primer dia de posada en marxa d’aquest veto, van ser 17 els abonats i aficionats a qui van restringir l’accés.

El club seguirà amb els controls per impedir l’entrada a vetatsEl pròxim partit a casa del Lleida tindrà lloc diumenge, a les 17.00 davant del Cornellà (encara que abans, demà dimecres, juga al feu del Mallorca B) i, tal com va anunciar el club dissabte en un comunicat, continuarà amb els controls, demanant carnets d’abonat o DNI, per impedir l’accés dels 57 seguidors que figuren en la “llista negra” que va elaborar l’entitat.

tracking