SEGRE

Futbol

El Lleida, a buscar la primera victòria fora

L'equip, que va fer sensació de franca millora diumenge, busca donar continuïtat al seu joc i allargar la ratxa davant del Mallorca B

Una acció del partit de diumenge al Camp d'Esports contra l'At. Balear.

El Lleida, a buscar la primera victòria foraLleonard Delshams

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu, després de la balsàmica victòria de diumenge davant de l’Atlètic Balears (1-0) en la qual per primera vegada va deixar la porteria a zero, afronta avui, gairebé sense temps de digerir-la, un nou compromís davant d’un equip balear, aquesta vegada al feu del Mallorca B (20.00h). L’objectiu és continuar amb aquesta dinàmica positiva i amb les bones sensacions de diumenge, sobretot a la primera part. Segons Gustavo Siviero, “gairebé no hi ha hagut temps ni de disfrutar de la victòria perquè tenim ja un altre partit que té la seua dificultat. El filial del Mallorca ha anat millorant i està competint cada vegada millor. Juga al seu camp i nosaltres intentarem posar-li les coses difícils i seguir la ratxa, almenys sumar. Aquesta és la intenció”. El tècnic argentí, que recupera el sancionat Cristian Gómez i Cristian Fernández, que surt d’un procés gripal, alinearà amb tota probabilitat el mateix equip que va guanyar l’Atlètic Balears.

Així, almenys, ho va donar a entendre. “Com menys canvis fem, millor, perquè és bo tenir una estabilitat que és el que demanàvem des d’un principi. A mi em va agradar molt l’equip el cap de setmana i intentarem donar continuïtat a aquesta manera de jugar.”

En aquest sentit, el de Laguna Paiva repetirà la fórmula dels tres centrals que ha donat més consistència a l’equip, sense que per això es ressenti la capacitat ofensiva. “No per posar tres o quatre davanters seràs més ofensiu. Això dels sistemes ho podríem estar parlant diversos dies seguits. Nosaltres sempre mirem la porteria contrària i es va veure que vam tenir moltes oportunitats diumenge. L’important és la proposta”, va asseverar Siviero. El tècnic està convençut que diumenge va ser un punt d’inflexió. “L’equip el veia creixent partit a partit, però diumenge el vaig veure més segur i més assentat.” L’equip va fer ahir l’últim entrenament i viatjarà aquest matí a Palma.

Rebuig de les penyes al projecte de Grada Jove del club

D’absolut rebuig va ser la reacció ahir de les penyes, l’associació Amics del Lleida i gran majoria d’abonats i aficionats, en general, del Lleida Esportiu al projecte de Grada Jove del club. L’associació Amics del Lleida va anunciar a través de Twitter que demà dijous anunciarà una nova iniciativa i el seu president Andreu Ratés creu que el que pretén el club és “primer netejar la plantilla (de l’any passat) i després la grada. Grans actuacions per fer créixer el club, el seu club. Ja no em sento del Lleida”. Un seguidor habitual de l’equip, Guillem Eroles, va explicitar que “deixo de seguir-lo fora de casa, no estic vetat, però veig que cada vegada és menys casa meua. Ja veurem si torno”. Membres de penyes veuen aquesta idea del club com a “dictatorial perquè volen carregar- se les penyes”. D’altres creuen que “estava premeditat des de fa temps” i continuen sense veure motius al veto de 57 aficionats. “Desfem les penyes per crear la nostra, personalment no em sembla solució”, va resumir l’abonat Ferran Montardit.

tracking