SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Un carrer per recordar la UE Lleida

Proposta amb suport dels partits

Andreu Ratés i David Berdié, ahir amb la proposta presentada.

Andreu Ratés i David Berdié, ahir amb la proposta presentada.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Associació d’Amics del Lleida va presentar ahir una petició davant la Comissió Especial de Denominació de Carrers, perquè un carrer de la ciutat situat al més pròxima possible al Camp d’Esports porti el nom de l’antiga denominació del club, Unió Esportiva Lleida. La proposta comptarà en principi amb el recolzament de la majoria dels grups municipals de la ciutat.

Andreu Ratés, president de l’Associació i que va presentar la sol·licitud amb el seu secretari, David Berdié, va explicar que “ens agradaria que fos l’espai que hi ha al darrere del Gol Nord. És igual que sigui un carrer, un passatge o qualsevol altra denominació, però el que pretenem amb aquesta iniciativa és que no s’oblidi el nom d’aquest club per tot el que va representar per a la ciutat. No pot caure en l’oblit”.

Montse Parra, regidora i responsable de la comissió encarregada de donar nom als carrers, va dir que “en principi em sembla bé la proposta i la portarem a la pròxima reunió”, va explicar.

També hi està d’acord el grup de Convergència i Unió. “Li donarem tot el suport. Ens sembla que està justificat que la Unió Esportiva Lleida tingui un carrer a la ciutat”, va explicar el portaveu del grup, Paco Cerdà, apel·lant al “suport social, la història i al fet que va portar el nom de la ciutat per tot arreu. Molta gent coneix Lleida gràcies a la UE Lleida”.

Ángeles Ribes, de Ciutadans, també s’hi va mostrar favorable, però va recordar que hi ha moltes peticions. “En principi ens sembla correcte, però hi ha una llista d’espera considerable perquè no hi ha tants carrers per posar noms.”

Pau Juvillà, del grup municipal Crida per Lleida, va comentar: “Sempre hem dit que falten noms de dones, però en aquest cas, tractant-se d’una associació, ho estudiarem, però en principi no ens hi oposarem. Però insisteixo que falten noms de dones.” Carles Vega, d’ERC, va mostrar igualment el seu suport “perquè és història de la ciutat i demanarem la màxima celeritat”. El portaveu del Partit Popular, Joan Vilella, no va poder ser localitzat.

La sessió va incloure un partidet d’entrenament, encara que els que van ser titulars dimecres al camp del Mallorca B, no hi van participar i es van limitar a fer exercicis de recuperació sobre el terreny de joc.

Entrenament conjunt entre la primera plantilla i el filialEl Lleida Esportiu es va entrenar ahir conjuntament amb la plantilla del filial, el Lleida B, a les instal·lacions del Municipal de Gardeny, en una sessió de treball dirigida per Gustavo Siviero i Gerard Albadalejo.

Andreu Ratés i David Berdié, ahir amb la proposta presentada.

Andreu Ratés i David Berdié, ahir amb la proposta presentada.

tracking