SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

Setmana de premis

Marc Màrquez, després de recollir a la gala el seu trofeu de campió de MotoGP, rep avui l’Orde al Mèrit Esportiu || Va tenir un emocionat record per a Salom

Marc, amb el trofeu de campió que va recollir a la gala.

Marc, amb el trofeu de campió que va recollir a la gala.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una vegada finalitzat el Mundial, comença per a Marc Màrquez una tanda de reconeixements que tindrà el seu punt àlgid dissabte amb la multitudinària festa d’homenatge que se li tributarà a Cervera. La primera setmana de reconeixements va començar el mateix diumenge a València, escenari tradicional en el qual la Federació Internacional de Motociclisme (FIM) concedeix els premis de final de temporada. El pentacampió mundial lleidatà estarà avui a Madrid, on rebrà el Reial Orde al Mèrit Esportiu 2016, en un acte que tindrà com a escenari l’edifici Nouvel del Museu Reina Sofía i en el qual també seran distingits el base José Manuel Calderón, el velocista Bruno Hortelano, l’exjugador i capità de l’equip espanyol de golf en els Jocs de Rio de Janeiro Manuel Piñero, i la campiona olímpica de bàdminton, Carolina Marín.

Durant la gala de diumenge a València, en la qual Marc va rebre el trofeu de Campió del Món, el seu tercer en MotoGP i cinquè de la seua carrera, en el parlament va tenir unes emotives paraules de record per a Luis Salom, el jove pilot mallorquí que va morir al Gran Premi de Catalunya. Marco Rodrigo, que va ser el mànager de Salom, li va agrair el gest en nom de la família.

La dona a qui Rossi va clavar una puntada de peu a Xest afirma que denunciarà l’italià

Juntamenta amb Màrquez van rebre el trofeu els campions de Moto2, Johann Zarco, i de Moto3, Brad Binder. Màrquez també va rebre el premi BMW M que es concedeix al millor pilot en les sessions classificatòries en MotoGP.

D’altra banda, la dona que Valentino Rossi va agredir dissabte al circuit de Xest, clavant-li una puntada de peu quan es va creuar davant del seu escúter, va anunciar ahir que té intenció de denunciar l’italià, perquè després de veure el vídeo va veure que hi va haver “mala intenció”. Rossi, per la seua part, va demanar disculpes “a la senyora. Espero que estigui bé”, va comentar.

Marc, amb el trofeu de campió que va recollir a la gala.

Marc, amb el trofeu de campió que va recollir a la gala.

tracking