SEGRE

FUTBOL

Vandalisme contra el Lleida

El club denuncia als Mossos la destrossa d’un dels seus vehicles, del qual van trencar les llunes i dos dels fars || L’entitat ja havia comunicat fets similars i les penyes ho condemnen

Imatge del vehicle al qual van causar destrosses a la lluna davantera i al costat del copilot.

Imatge del vehicle al qual van causar destrosses a la lluna davantera i al costat del copilot.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Lleida va denunciar ahir davant dels Mossos d’Esquadra que un dels seus vehicles, que estava aparcat en una zona tancada del Camp d’Esports, va patir diverses destrosses com a conseqüència d’“un acte vandàlic”, segons va informar el club a través d’un comunicat. El cotxe va ser “sabotejat” diumenge entre les “16.00 i les 22.00”, segons detalla la mateixa nota i va patir la ruptura de les llunes davantera i posterior, així com dos fars i les llunes del costat del copilot. Els Mossos van confirmar que s’havia obert una investigació, encara que al tancament d’aquesta edició no s’havia produït cap detenció.

El club va expressar el seu “convenciment de continuar treballant per eradicar els comportaments violents tant dins com fora de les instal·lacions del club, així com també per lluitar contra l’incivisme, actituds condemnables que no representen el sentiment de pertinença envers el Lleida”, concloïa el comunicat.

La millora passa per evitar els errors que condemnen l’equip i començar a ser competitius

No és la primera vegada que el club pateix actes vandàlics, ja que en anteriors temporades hi va haver també ruptura de lones a l’interior del camp, inclosa una amb l’escut de l’entitat, així com ruptura de cadires a les grades i pintades en algunes parets. Sí que és la primera vegada que el club fa públic que ho ha denunciat.

Tant l’Associació d’Amics del Lleida com les penyes És Un Sentiment i Rudes van condemnar els fets. Amics del Lleida va fer públic un tuit en el qual afirmava que “condemnem qualsevol tipus de violència i confiem que els Mossos aclareixin l’autoria d’aquests fets”. “Amb la denúncia el club ha actuat bé perquè s’han de denunciar aquests fets vandàlics”, va dir un portaveu d’És Un Sentiment, mentre que des de Rudes van comentar: “Condemnem aquests actes i que els Mossos facin la seua feina, trobin els responsables i paguin per això.”

El club demana als jugadors "assumir la seua responsabilitat"

El Lleida va expressar ahir la seua plena confiança en el tècnic Gustavo Siviero, mentre que va demanar als jugadors que “assumeixin la seua responsabilitat al camp”, segons va explicar el director tècnic del club, Jordi Esteve, ja que entén que els principals responsables de la mala situació esportiva són els futbolistes. “Cal tenir tranquil·litat, encara que és evident que cal millorar”, va explicar Esteve. “Els jugadors han d’evitar aquests errors perquè estem regalant gols infantils. Cal entrar en una dinàmica positiva.”

Esteve es va reunir ahir, com cada dilluns, amb el tècnic i el seu equip i no va dubtar a assenyalar que “està amb les idees clares per revertir la situació”. I de cara al vital partit de diumenge vinent davant del Barcelona B, va dir que “l’afrontem amb la idea que cal guanyar i més jugant a casa. Hem de ser competitius i això passa per no perdre per continuar creixent. Està ben clar que les coses no se solucionaran totes en una jornada, però cal començar a ser competitius”, va reiterar.

Esteve té clar que “els jugadors són els màxims responsables de la situació. Han d’assumir la responsabilitat al camp, perquè de moment és evident que no rendeixen” i els va demanar que “surtin al terreny de joc, competeixin i no pensin en res més. Nosaltres, per descomptat, també hem d’ajudar-los a rendir, perquè això és cosa de tots,” va afirmar.

Després de la derrota de diumenge passat al camp del Gavà (3-1), l’equip es troba ja en posicions de descens, amb la salvació a dos punts. Al darrere només té l’Hospitalet, amb els mateixos punts, 14, i el cuer, l’Eldenc, que n’ha sumat únicament 5.

El Lleida només ha estat capaç de sumar 6 dels darrers 24 punts en joc i, en les 14 jornades disputades ha encaixat 19 gols, més d’un per partit.

Carlos Craviotto es recupera a casa del cop sofert

El porter lleidatà del Gavà, Carlos Craviotto, es recuperava ja ahir al seu domicili del cop al rostre que va patir diumenge durant el partit davant del Lleida. Finalitzat l’encontre tenia lapsus de memòria com a conseqüència d’un cop de pilota, per la qual cosa va ser traslladat a un centre hospitalari per sotmetre’s a diverses proves i on va quedar finalment ingressat en observació. Ahir explicava que “em trobo millor, vaig recordant algunes coses, com la lesió de l’àrbitre, però d’altres encara no”. Entre el que no recordava era el resultat del partit. “Va ser el meu germà qui em va dir que havíem guanyat, així que per una victòria gairebé val la pena”, va fer broma.

tracking