BÀSQUET LLIGA EBA

El Valls trenca la ratxa triomfal del Pardinyes

Els de Gerard Encuentra es van enfonsar a l’últim quart.

Després de sis victòries consecutives a la Lliga EBA, el CB Pardinyes va caure derrotat ahir (79-63) davant del Valls, un equip que encara no ha perdut a la seua pista aquesta temporada. L’equip de Gerard Encuentra va començar l’encontre una mica despistat, amb el Valls imposant el ritme i tancant bé els espais en defensa. Això va valer als tarragonins un avantatge de cinc punts (23-18) al final del primer quart, que serien quatre a l’arribar al descans, amb les individualitats lleidatanes mantenint en vida l’equip.

Al tercer quart, el Pardinyes va arribar a situar-se al davant per primera vegada i, amb una gran defensa, va deixar al Valls en només 11 punts.

Tanmateix, a l’últim període, dos triples locals van trencar el matx. El Pardinyes va abaixar els braços i va acabar perdent per un clar 79-63