SEGRE

SOLIDARITAT

Un jove de Tàrrega farà 423 km corrent per una causa solidària

“Sempre endavant” és el lema d’aquest repte esportiu realitzat per Raül Arenas un targarí aficionat al running i que destinarà els beneficis a l’Associació Alba

Un jove de Tàrrega farà 423 km corrent per una causa solidària

Un jove de Tàrrega farà 423 km corrent per una causa solidària

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Raül Arenas és un aficionat a córrer. Després d’hores de soledat per camins i llocs inexpugnables es va adonar que tenia molta sort de poder còrrer i que moltes persones amb problemes de mobilitat no poden fer ni tan sols un pas. Això el va fer decidir a fer un repte esportiu i donar-li una vessant solidària.

Arenas vol realitzar 423 km corrent en 5 etapes: Montserrat-Tàrrega (82 km), Tàrrega-Lleida (52 km), Lleida-Cambrils (104 km), Cambrils-Tàrrega (100 km) i Tàrrega-Montserrat (100 km).

A dia d’avui ja ha realitzat les tres primeres etapes i el proper 25 de novembre farà el tram de Cambrils a Tàrrega. Preveu arribar a la seva ciutat el dia 26 a les 19h de la tarda on se li farà una recepció a la Plaça del Pati i on diferents col·laboradors i persones de l’Associació l’acompanyaran l’últim quilòmetre.

Per tal de recaptar diners ha realitzat unes 200 samarretes esportives amb el lema “Sempre endavant” que es podran comprar a la botiga Esports Truga de Tàrrega per un preu de 16 euros i el dia 26 al Pati.

A més, a través de la col·laboració de més de 60 comerços, empreses i particulars ha realitzat una cistella solidària. En aquesta  hi ha des de material esportiu signat per esportistes de renom com Núria Picas, Joan Capdevila o Marc Màrquez; fins a descomptes en gimnasos per valor de 600 euros, vals per a dinars en restaurants o productes alimentaris. Cada número ten un cost d’1 euro  i es podran comprar a la botiga de nadal de l’Associació Alba situada al Palau dels Marquesos de la Floresta al centre de Tàrrega. El sorteig dels diferents productes es realitzarà a finals de gener un cop finalitzada la última etapa de Tàrrega a Montserrat. 

tracking