SEGRE

FUTBOL

Els jugadors del Lleida: “No ens agradaria que se n'anés cap company”

La plantilla assumeix la seua responsabilitat i es veu capaç de revertir la situació

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els jugadors del Lleida van assumir ahir que la responsabilitat de la pèssima situació esportiva és només seua i, davant de l’amenaça del club de donar baixes si no reaccionen, afirmen que es veuen capacitats per revertir la mala classificació. “No ens agradaria que cap company marxés. Hi ha un bon grup”, explicava Cristian Fernández, encara que reconeix que “el club serà el que ho decideixi. Això és com una partida d’escacs en la qual ells fan i desfan i nosaltres som simples peons”, i va afegir que “això t’ho pots prendre de diverses maneres, depèn de cadascú. Personalment, jo ho veig com una motivació més”.

Joel Huertas va dir sobre les possibles baixes que “qui mana és el club. Decideixen qui fitxen i qui no. Jo, personalment, ho donaré tot cada dia”. Tots dos coincideixen que la responsabilitat és dels jugadors. “Som els principals culpables. Els que juguem som nosaltres. Treballem bé, però això no es plasma en els resultats, que és el que al final compta”, afirma Cristian Fernández, mentre que Huertas afegeix que “els partits només els podem guanyar els jugadors, que som els que juguem”, i està convençut que “això ho podem tirar endavant, hi ha una plantilla molt bona”.

Tots dos jugadors també coincideixen en el fet que el partit de diumenge vinent és una final. “Ens ho ha dit l’entrenador. A partir d’ara, cada cap de setmana tenim una final. Només pensem a guanyar i a començar a sumar punts.” Cristian Fernández, per la seua banda, ho corrobora: “Està clar que, encara que són igualment tres punts, aquest partit és molt important. Necessitem guanyar ja i que això ens doni una bona dosi de confiança. Tenim vímets i cal confiar, però necessitem aquest partit, sobretot a nivell mental, perquè el treball i l’esforç que fem es vegi reflectit en els resultats.”

El Sabadell reserva la grada del Gol Sud per a l’afició del Lleida

El CE Sabadell sectoritzarà diumenge el seu estadi, la Nova Creu Alta, amb motiu de la visita del Lleida Esportiu. Així, en previsió que s’hi desplacin aficionats lleidatans, tancarà la grada del Gol Sud als seguidors locals, i la reservaran exclusivament per a l’afició blava. Encara que en principi no està previst organitzar cap autocar, s’espera que, atesa la proximitat, els seguidors que projectin desplaçar-se a Sabadell ho facin en vehicles particulars. El Sabadell rep el Lleida després d’haver guanyat el cap de setmana passat al camp del Badalona (1-2), amb la qual cosa se situa al lloc 12 de la classificació, amb 19 punts, cinc més que el Lleida, que és el penúltim i fa dos jornades que està situat en les posicions de descens, després d’encadenar sengles derrotes.

Formació inicial amb què el Lleida va rebre diumenge el Barcelona B.

Formació inicial amb què el Lleida va rebre diumenge el Barcelona B.

tracking